Facebook Pixel Ολυμπιακός: Από το Καζάν στο... F4 ο Ολυμπιακός - Ήρθε τζάμπα και εκανε πλάκα σε Χεζόνια - Άνοιχτό για μεταγραφή!
Μπάσκετ
| 2021-12-03 21:11:00

Από το Καζάν στο... F4 ο Ολυμπιακός - Ήρθε τζάμπα και εκανε πλάκα σε Χεζόνια - Άνοιχτό για μεταγραφή

του Pick n' Scroll
Από το Καζάν στο... F4 ο Ολυμπιακός - Ήρθε τζάμπα και εκανε πλάκα σε Χεζόνια - Άνοιχτό για μεταγραφή

Ο MVP Βεζένκοφ, η βαθμολογία και ο... αθόρυβος συμπρωταγωνιστής. Οι δύο παίκτες που οδήγησαν τους Πειραιώτες στη μεγάλη νίκη απέναντι στην ομάδα του Μάριο Χεζόνια, τα νέα δεδομένα για τη βαθμολογική θέση και τα όνειρα για Final Four. Το μοναδικό πρόβλημα και οι σκέψεις για τους ψηλούς.

Ο Ολυμπιακός μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα και το παιχνίδι στο Μιλάνο, δεν είχε κερδίσει φέτος μακριά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πλέον μετράει δύο εκτός έδρας νίκες, αφού στην επιτυχία επί της Αρμάνι, προστέθηκε την Παρασκευή (3/12) εκείνη κόντρα στην Ούνιξ Καζάν. Χρειάστηκαν παράταση για να τα καταφέρουν οι Πειραιώτες, αλλά πάντα το αποτέλεσμα είναι εκείνο, που μετράει. Ενα αποτέλεσμα, που τους κρατάει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Και αν ο πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στην οκτάδα, ο δεύτερος είναι το πλεονέκτημα της έδρας. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Μάλιστα πριν από λίγο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Αυτή, όμως, είναι η μαγκιά: να κερδίζεις και όταν δεν παίζεις πολύ καλά.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν για μία ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων», αφού έκανε σχεδόν τα πάντα. Είχε, όμως, άξιο συμπαραστάτη, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος στα κρίσιμα σημεία έδειξε την χρησιμότητά του. Πρόκειται για έναν παίκτη, η μεταγραφή του Ολυμπιακού είχε περάσει στα ψιλά, στο παρκέ, όμως, αποδεικνύεται τρομερά χρήσιμος. Δεν είναι μόνο τα μπασκετικά του στοιχεία, που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Είναι πάνω από όλα το πάθος του, το γεγονός ότι βάζει σε όλες τις φάσεις το κορμί του. Κάτι, που αποδείχθηκε καταλυτικό και στην αναμέτρηση με την Ούνιξ.

Αυτός, που δεν φάνηκε πριν από λίγο ήταν και πάλι ο Κουίνσι Εϊσι. Δεν φάνηκε γιατί έπαιξε ελάχιστα. Και είναι ερωτηματικό η παρουσία του, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει δείγμα γραφής. Είναι άγνωστο αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ψηλό με δεδομένο και ότι ο Χασάν Μάρτιν δεν προσφέρει ασφάλεια. Προς το παρόν η ομάδα του Πειραιά απολαμβάνει τις επιτυχίες της και με κάτω το κεφάλι πάει από δω και πέρα για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, που φτάνουν μέχρι και το φάιναλ-φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Stop Ερντογάν στη μεταγραφή Μασούρα - "Μπακασέτα x2" ζητάει ο Ολυμπιακός - Έκπληξη με Τάσο Δώνη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags