Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ εν όψει Ερυθρού για Ολυμπιακό - Να κάνει το τρία στα τρία - Έτσι "κλειδώνει" τα πλέι οφ
Μπάσκετ
| 2021-12-05 14:08:00

Ρεπορτάζ εν όψει Ερυθρού για Ολυμπιακό - Να κάνει το τρία στα τρία - Έτσι "κλειδώνει" τα πλέι οφ

Sportdog Team
Ρεπορτάζ εν όψει Ερυθρού για Ολυμπιακό - Να κάνει το τρία στα τρία - Έτσι "κλειδώνει" τα πλέι οφ

Ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναφέρθηκε στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας στην Ευρωλίγκα και κατέδειξε την κρισιμότητά τους, αν θέλουν οι Ερυθρόλευκοι να "κλειδώσουν" μια θέση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ολυμπιακός: Στη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό μία νίκη στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα, για την 14η αγωνιστική της Euroleague, αναφέρθηκε Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτό που έχει εξαργυρώσει ο Ολυμπιακός και έχει το 9-4, που λίγοι περίμεναν στην αρχή της σεζόν, είναι η σταθερότητά του. Είναι αυτός που είναι, το παλεύει με ένα συγκεκριμένο πλάνο και με συγκεκριμένες δυνατότητες που έχει και έτσι έχει καταφέρει να φτάσει ως εδώ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θεωρώ ότι έχει μία τεράστια ευκαιρία να κάνει το “τρία στα τρία” ο Ερυθρός Αστέρας, αν και δεν είναι εύκολο το παιχνίδι στη Σερβία. Αν το κάνει, ενώ ακολουθούν τα παιχνίδια με Μπάγερν και Βιλερμπάν που είναι ιδιαίτερα σημαντικά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Θα έρθει η ήττα είναι δεδομένο, αν υπολογίσουμε τη στατιστική, αλλά να γίνει με ήττες – εντός προγράμματος. Έχει τέσσερα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, τα οποία μπορεί να πάρει και τα τέσσερα. Μπορεί να χάσει και τα τέσσερα, βέβαια, αφού αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Αν κάνει το τέσσερα στα τέσσερα, θα κλειδώσει μία θέση στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags