Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Απελπισία" Πρίφτη για Νέντοβιτς - Τι δήλωσε για τον τραυματισμό του - "Δεν είναι σε καλή κατάσταση..."
Μπάσκετ
| 2021-12-07 22:12:00

"Απελπισία" Πρίφτη για Νέντοβιτς - Τι δήλωσε για τον τραυματισμό του - "Δεν είναι σε καλή κατάσταση..."

Sportdog Team
"Απελπισία" Πρίφτη για Νέντοβιτς - Τι δήλωσε για τον τραυματισμό του - "Δεν είναι σε καλή κατάσταση..."

Οι ατάκες του προπονητή του Παναθηναϊκού για την επικείμενη απουσία του Νέντοβιτς και οι δύο ακόμα σοβαρές απώλειες που αναμένεται να έχει η ομάδα κόντρα στην Άλμπα.

Ο Παναθηναϊκός είδε τον Νεμάνια Νέντοβιτς να τραυματίζεται στο παιχνίδι με το Λαύριο και ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως είναι ακόμα νωρίς ώστε να υπάρξει ξεκάθαρη εκτίμηση για το πρόβλημά του, εξέφρασε όμως τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο οι Πράσινοι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν μια ακόμα σοβαρή απουσία.

«Αυτή στη στιγμή είναι το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας. Έχουμε ήδη πολλά προβλήαματα, δεν ξέρουμε αν μπορούμε να το διαχειριστούμε κι αυτό. Δεν ξέρω τι είδους διάστρεμμα είναι. Κάναμε κάποια καλά πράγματα και κάποια μέτρια. Το Λαύριο δεν είχε να χάσει κάτι και έπαιξε επιθετικά», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην Cosmote TV.

Εν συνεχεία, ο Πρίφτης αναφέρθηκε εκ νέου στο Νέντοβιτς, αλλά και στην κατάσταση των Παπαπέτρου και Γουάιτ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες με τα προβλήματα που είχαμε. Κερδίσαμε, αυτό έχει σημασία. Στο μυαλό μας είναι το δύσκολο πρόγραμμα. Θα θέλαμε να βελτιώσουμε την θέση μας στην Ευρωλίγκα, έχουμε κάποιες απώλειες να διαχειριστούμε. Πάντα κάποιοι παίκτες πρέπει να παίζουν καλά. Συγχατητήρια και στο Λαύριο».

Για τους Νέντοβιτς, Παπαπέτρου και Ουάιτ: «Είναι νωρίς, είναι ζεστό το πόδι του. Έχει γυρίσει. Δεν είναι κάτι απλό. Να δούμε τι ενημέρωση θα έχουμε από τους γιατρούς αύριο. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι Παπαπέτρου και Γουάιτ. Ο Οκάρο είναι ακόμα κλινήρης. Το κορμί του Παπαπέτρου δεν είναι στην συνθήκη που θα έπρεπε για να παίζει όπως έκανε πριν. Δεν έχει κάνει προπόνηση, κάνει μόνο αερόβιο. Έχει ταλαιπωρηθεί».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags