Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Σοκ από τις ατάκες προέδρου ομάδας! - " Πλακώστε τους, σκοτώστε τους, γαμ@@ τους"
| 2021-12-09 21:09:00

Σοκ από τις ατάκες προέδρου ομάδας - " Πλακώστε τους, σκοτώστε τους, γαμ@@ τους"!

Sportdog Team
Σοκ από τις ατάκες προέδρου ομάδας - " Πλακώστε τους, σκοτώστε τους, γαμ@@ τους"!

Ντόρο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις μέσω τηλεφωνικών συνομιλιών από τις οποίες πρόεδρος ομάδας ζητούσε από τους υπαλλήλους του να δείρουν αντιπάλους, ενώ παράλληλα έχει προσλάβει και έναν... πυγμάχο από την Μολδαβία.

Σερένιο: Σοκ στην Ιταλία καθώς μετά από την είδηση ότι υπάρχει έλεγχος στην Γιουβέντους για τα όσα συμβαίνουν, οι συνομιλίες του προέδρου της ομάδας της Serie C1 κατηγορίας, Νταβίντε Έρμπα, πραγματικά αφήνουν τους πάντες άφωνους.

«Πρέπει να τους ξεσκίσουμε. Πρέπει να τους πλακώσουμε. Σκοτώστε τους. Πρέπει να νικήσουμε με κάθε τρόπο γιατί αλλιώς θα την πληρώσετε εσείς. Θα θυμώσω και ξέρετε ότι δεν πρέπει να γίνει αυτό. Εγώ δεν χάνω ποτέ! Γαμ@@@ τους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι δέκτης πολλών καταγγελιών από άλλες ομάδες, για ντου και ξύλο στα αποδυτήρια, με την αστυνομία να απουσιάζει ενώ συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Βίρτους Τζιζεράν ανέφεραν πως έδειραν έναν ποδοσφαιριστή και έναν παράγοντα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στον μεταξύ τους αγώνα.

«Βγήκε με φορείο και χρειάστηκε 15 ράμματα. Τους έβλεπα να πανηγυρίζουν. Δεν πίστευα αυτά που έβλεπα», είχε δηλώσει συγκεκριμένα.

Την ίδια στιγμή η Σερένιο πληρώνει και δηλώνει στις αποστολές της έναν Μολδαβό πυγμάχο, που κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς κάνει στην ομάδα, ενώ και οι οπαδοί της έχουν πρωταγωνιστήσει σε επεισόδια, ενώ παράλληλα όταν υπάρχει κάποιο αντιαθλητικό μαρκάρισμα πανηγυρίζουν έξαλλα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags