Facebook Pixel Sportdog.gr | "Δεν έχασε από τη διατησία ο Ολυμπιακός" - Παρέμβαση Ζέρβα για το ματς στο Βελιγράδι - Μπασκετικό ξύλο
| 2021-12-10 12:47:00

"Δεν έχασε από τη διατησία ο Ολυμπιακός" - Παρέμβαση Ζέρβα για το ματς στο Βελιγράδι - Μπασκετικό ξύλο

Sportdog Team
"Δεν έχασε από τη διατησία ο Ολυμπιακός" - Παρέμβαση Ζέρβα για το ματς στο Βελιγράδι - Μπασκετικό ξύλο

Για διαφορετικά κριτήρια στα σφυρίγματα των διαιτητών στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα έκανε λόγο ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡFM 94,6 τονίζοντας ωστόσο πως περισσότερο από αυτό η ήττα οφείλεται στην έλλειψη σκληράδας των Πειραιωτών.

 

Ολυμπιακός: «Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε μπασκετικό ξύλο και διάβασε τις αδυναμίες του Ολυμπιακού στην άμυνα. Ο Φαλ ήταν σε κακή κατάσταση, έπαιξε μόλις 15 λεπτά και ήταν επηρεασμένος από το διάστρεμμά του. Το θετικό είναι πως εμφανίστηκε βελτιωμένος ο Μάρτιν. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, ήταν μια ταχύτητα πίσω από τους αντιπάλους του και όχι μόνο στη σκληράδα, έστω κι αν ορισμένες φορές τα κριτήρια ήταν διαφορετικά από τους διαιτητές. Θεωρώ πάντως πως το παιχνίδι δεν κρίθηκε από τη διαιτησία, αλλά τους χρεώνω 2-3 αποφάσεις στο τέλος. Ήταν ένα μάθημα για τον Ολυμπιακό το χθεσινό παιχνίδι. Η ήττα δεν είναι οδυνηρή, επειδή έχουν προηγηθεί οι μεγάλες νίκες επί δύο ομάδων οκτάδας, όπως η Αρμάνι και η Ούνιξ», ανέφερε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags