Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψηλά το κεφάλι - Ψάχνει διπλό στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός - Διαβολοβδομάδα!
| 2021-12-14 11:31:00

Ψηλά το κεφάλι - Ψάχνει διπλό στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός - Διαβολοβδομάδα!

Sportdog Team
Ψηλά το κεφάλι - Ψάχνει διπλό στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός - Διαβολοβδομάδα!

Απαιτητικό πρόγραμμα στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague έχουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 15ης και της 16ης αγωνιστικής. Οδεύοντας προς τα μισά του πρώτου γύρου, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Μιλάνο την Τρίτη (14/12, 21:30) με την Αρμάνι, ενώ την Πέμπτη (16/12, 21:00) υποδέχεται την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. Στο ΣΕΦ θα δώσει και τους δύο αγώνες του αυτήν την εβδομάδα, ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος την Μπάγερν Μονάχου την Τετάρτη (15/12, 21:30) και τη Βιλερμπάν την Παρασκευή (17/12, 21:00). 

Παναθηναϊκός: Ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague χάρη στη νίκη του επί της Άλμπα Βερολίνου και αυτή την εβδομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην επιστρέψει εκεί, αφού στον δρόμο του θα βρει την ισχυρή Αρμάνι και την πρώτη Μπαρτσελόνα. Ο αγώνας του με τη Λάρισα για τη 10η αγωνιστική της Βasket League αναβλήθηκε ώστε να έχει χρόνο να προετοιμαστεί καλύτερα και την Τρίτη (14/12, 21:30) θα τα δώσει όλα απέναντι στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα στο Μιλάνο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε στη διάθεσή του στην προπόνηση της Κυριακής (12/12) τον Νεμάνια Νέντοβιτς για μία ακόμη φορά, καθώς ο Σέρβος γκαρντ ακολούθησε θεραπευτική αγωγή (δεν είχε αγωνιστεί απέναντι στην Άλμπα). Η συμμετοχή του, ειδικά στον πρώτο αγώνα με την ιταλική ομάδα παραμένει αμφίβολη, καθώς το διάστρεμμα συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί. Μέρος του ομαδικού προγράμματος έβγαλε την Κυριακή (12/12) ο Τζεχάιβ Φλόιντ, ο οποίος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (13/12) στην ιταλική πόλη.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει ρεκόρ 6 νίκες - 1 ήττα εντός έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει δοκιμάσει τη γεύση της νίκης σε 8 αγώνες στη διοργάνωση φέτος. Οι Ιταλοί είχαν κάνει τέσσερις σερί ήττες, πάντως πριν νικήσουν εκτός έδρας τη Μονακό με 65-71. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι έχει επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του, με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ να βρίσκεται σε φόρμα. Οι δυο τους είναι οι ηγέτες της περιφέρειας της Αρμάνι και αυτοί που θα προσπαθήσουν αμυντικά να σταματήσουν τον Ντάριλ Μέικον των «πρασίνων».

H πρώτη αντίπαλος του Παναθηναϊκού αυτή την εβδομάδα είναι η ομάδα με τα λιγότερα λάθη εν συγκρίσει με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Euroleague φέτος, ενώ βρίσκεται στη δεύτερη θέση όσον αφορά στα εύστοχα τρίποντα. Την Πέμπτη (16/12), η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και του Νικ Καλάθη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags