Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απόθεωσε Γουόκαπ ο Ζέρβας - "Άρτια οργάνωση, θα ανεβάσει το επίπεδο" - Τι είπε για Βιλερμπάν
Μπάσκετ
| 2021-12-16 12:27:00

Απόθεωσε Γουόκαπ ο Ζέρβας - "Άρτια οργάνωση, θα ανεβάσει το επίπεδο" - Τι είπε για Βιλερμπάν

Sportdog Team
Απόθεωσε Γουόκαπ ο Ζέρβας - "Άρτια οργάνωση, θα ανεβάσει το επίπεδο" - Τι είπε για Βιλερμπάν

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού εξήρε την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στη Μπάγερν, κάνοντας ειδική μνεία στην παρουσία του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος ήταν απολαυστικός.

Ολυμπιακός: Άρτιο διάβασμα του αντιπάλου, απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο και όμορφο μπάσκετ παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Νίκο Ζέρβα.

«Μπήκε από την αρχή του αγώνα δυναμικά και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην Μπάγερν. Οι βαυαροί είχαν 0/11 πρώτες κατοχές με 6 άστοχα σουτ και 5 λάθη. Μπροστάρης ήταν ο Γουόκαπ με τρομερές άμυνες, άρτια οργάνωση και σκοράρισμα. Αν σταθεροποιηθεί στους 10-12 πόντους σε κάθε παιχνίδι θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ο Βεζένκοφ συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, ο Φαλ ήταν… κανονικός ενώ βοήθησαν πολύ και οι Λαρεντζάκης-Μάρτιν», τόνισε αρχικά.

«Πρέπει να ξεχάσει το χθεσινό παιχνίδι και να συγκεντρωθεί στην Βιλερμπάν γιατί αν μείνει στην Μπάγερν μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα. Μπορεί να κάνει το 2/2 απέναντι στους Γάλλους και να πάει με ηρεμία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags