Facebook Pixel Άρης: Θρήνος - "Έφυγε" σπουδαίος πρώην άσος του Άρη σε ηλικία 58 ετών (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-12-20 17:31:00

Θρήνος - "Έφυγε" σπουδαίος πρώην άσος του Άρη σε ηλικία 58 ετών (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θρήνος - "Έφυγε" σπουδαίος πρώην άσος του Άρη σε ηλικία 58 ετών (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγική είδηση, που "βύθισε" στο πένθος την οικογένεια του Άρη αλλά και του παγκοσμίου μπάσκετ. Άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς προδόθηκε από την καρδιά του.

Άρης: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών ο Γκόραν Σόμπιν.

Ο σπουδαίος Κροάτης μπασκετμπολίστας πρωταγωνίστησε στη θρυλική Γιουγκοπλάστικα, με την οποία κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο Ευρώπης (1989, 1990) μεταξύ άλλων, ενώ τη σεζόν 1990-91 πέρασε από τα ελληνικά παρκέ, φορώντας τη φανέλα του Άρη, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας.

Μετά το πέρασμά του από τον Άρη επέστρεψε στην Κροατία όπου και αγωνίστηκε στην Τσιμπόνα, την ΚΚ Ζάγκρεμπ και την Άλκαρ πριν κλείσει την καριέρα του στην ισπανική Σάσκι Μπασκόνια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Σόμπιν προδόθηκε από την καρδιά του και άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα (20/12).

Η ΚΑΕ εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γκόραν Σόμπιν, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Γκόραν Σόμπιν, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Ο εκλιπών τίμησε τη φανέλα του Άρη, στον οποίο αγωνίστηκε την περίοδο 1990-91, άρτι αφιχθείς από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Γιουγκοπλάστικα.

Η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του μεγάλου Κροάτη καλαθοσφαιριστή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags