Facebook Pixel Απίστευτος Μπόγρης! Αιχμές για Δέδα - Ατάκες από άλλο πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-12-22 00:05:00

Απίστευτος Μπόγρης! Αιχμές για Δέδα - Ατάκες από άλλο πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτος Μπόγρης! Αιχμές για Δέδα - Ατάκες από άλλο πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να έχει… εξαφανιστεί από το ρόστερ της ΑΕΚ το τελευταίο δίμηνο σχεδόν, ο Γιώργος Μπόγρης, ωστόσο, δήλωσε «παρών» -παρότι άφησε ξεκάθαρε αιχμές για τον Στέφανο Δέδα!

Ο Έλληνας σέντερ δεν έχει αποχωρήσει από την «Ένωση» και μάλιστα, όπως δήλωσε στην εκπομπή Pick 'n roll της Cosmote TV, βρίσκεται σε άδεια, περιμένοντας ένα τηλεφώνημα, προκειμένου να επιστρέψει.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν «κόλλησε» στο πλάνο του Δέδα, αφού ήθελε έναν σέντερ, που να απειλεί από το τρίποντο, όμως δεν έχει εγκαταλείψει το πλάνο της ΑΕΚ. Κάνει καθημερινά προπόνηση και αν ο σύλλογος θελήσει να διακόψει την άδειά του, θα είναι έτοιμος.

Πρόσθεσε, δε, ότι αν υπάρξει μία άλλη ομάδα, που ενδιαφέρεται για αυτόν, πρώτα θα πρέπει να συζητήσει με την ΑΕΚ, με την οποία έχει ακόμη συμβόλαιο.

Παράλληλα, όμως, έριξε και… βόμβες! «Πρώτη φορά το έπαθα φέτος αυτό, να μη θέλω να παίξω για τον προπονητή μου. Οι αξίες που έχω από την οικογένειά μου δεν μπορούν να με κάνουν να ανεχτώ κάποιες συμπεριφορές. Ήταν ίσως ό,τι πιο στενάχωρο αυτό που βίωσα φέτος στο αγωνιστικό κομμάτι», δήλωσε συγκεκριμένα!

Αναλυτικά είπε για:

- τον παραγκωνισμό του από την ΑΕΚ και τη συνεργασία με τον Στέφανο Δέδα: «Είμαι σε άδεια με απολαβές από την ΑΕΚ. Είμαι εκτός ροτέισον. Δεν το πετύχαμε αγωνιστικά. Από την ΑΕΚ έχω πολύ καλές εντυπώσεις και βρήκα παιδιά που θα με ακολουθούν σε όλη μου τη ζωή. Όμως με τον κόουτς Δέδα δεν το βρήκαμε καθόλου. Θέλει το πεντάρι με τρίποντο, αλλά εγώ ποτέ δεν είχα τρίποντο. Πρώτη φορά έπαθα φέτος αυτό, να μη θέλω να παίξω για τον προπονητή μου. Οι αξίες που έχω από την οικογένειά μου δεν μπορούν να με κάνουν να ανεχτώ κάποιες συμπεριφορές. Ήταν ίσως ό,τι πιο στενάχωρο αυτό που βίωσα φέτος στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει η άδεια, περιμένω τηλέφωνο αν θα γυρίσω ή όχι. Συνεχίζω να προπονούμαι μόνος μου, ώστε αν γίνει το τηλεφώνημα και επιστρέψω να είμαι 100% έτοιμος. Αυτή τη στιγμή ανήκω περήφανα στην ΑΕΚ, προτεραιότητά μου είναι να γυρίσω εκεί, αλλά αν προκύψει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα θα το δούμε».

- τον Μάκη Αγγελόπουλο: «Έχει άπειρη αγάπη για την ομάδα. Πήρε την ΑΕΚ από κάτω, την πήγε ψηλά και τώρα δίνει έναν αγώνα τίμιο και σωστό. Σίγουρα η κρίση του κορωνοϊού και κάποια λάθη καλής διάθεσης όμως έπαιξαν το ρόλο τους φέτος. Όμως παρότι διαβάζω διάφορα, τουλάχιστον εμείς οι παίκτες είμαστε πληρωμένοι. Στην αρχή της χρονιάς ένιωσα ότι ευτυχώς που είμαι εδώ».

- τον θάνατο του Γέλοβατς: «Είναι από τις πιο άσχημες στιγμές που έχω ζήσει στον αθλητισμό και ίσως μια ευκαιρία να δούμε τα πράγματα πιο χαλαρά. Δεν είναι και τίποτα αυτό που κάνουμε και νιώθουν κάποιοι ότι έχουμε ανακαλύψει την πενικιλίνη. Με τον Γέλοβατς είχαμε κάνει τα ξενύχτια μας στην Ισπανία, ήταν έναν εξαιρετικό παιδί, είχαμε επικοινωνία και πολλούς κοινούς φίλους. Μετά από αυτό που συνέβη δεν έχουμε συνέλθει ακόμη. Να έχουν δύναμη οι γονείς του γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάνεις το παιδί σου».

- το ΝΒΑ και την επιθυμία του να ασχοληθεί με την προπονητική: «Με το ΝΒΑ τρέχει αίμα από τα μάτια μου. Εκτιμώ το ταλέντο, αλλά όχι την αλαζονεία του ταλέντου. Δεν είναι το μπάσκετ που με εξιτάρει. Θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική στο μέλλον, αλλά με το μπάσκετ της ομάδας. Αυτό που παίζουν ο Ομπράντοβιτς ή ο Γιασικεβίτσιους. Μου αρέσουν οι προπονητές που παίρνουν από τους παίκτες τους το μάξιμουμ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags