Δεν το πήραν πολλοί χαμπάρι, αλλά χθες ο Ολυμπιακός έδωσε στο Περιστέρι τον Βασίλη Χρηστίδη. Έναν 23χρονο πάουερ-φόργουορντ, τον οποίο έχει τα τελευταία χρόνια στο ρόστερ του, προερχόμενο από τον Αρη. Οι Πειραιώτες έδωσαν με δανεισμό τον Χρηστίδη στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Όπως και να τον έδωσαν, είτε με δανεισμό, δηλαδή, είτε όχι, η ουσία είναι ότι πορεύονται πλέον με μείον έναν παίκτη. Και αυτοί οι λίγοι, που πήραν χαμπάρι αυτή τη μετακίνηση, αναρωτιούνται αν θα γίνει μεταγραφή ψηλού με δεδομένο επίσης ότι ο Κουίνσι Εϊσι δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής τίποτα. Όταν έπαιξε ο Εϊσι, δεν ήταν καλός, συν τοις άλλοις έχει διάφορα προβλήματα όλο αυτό τον καιρό, είτε με τραυματισμούς, είτε με ασθένειες.

Προς το παρόν, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής. Και δύσκολα θα υπάρξει ακόμη και αν χάσει η ομάδα του Πειραιά από τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμπιστεύεται το υπάρχον ρόστερ, που έχει ψηλά τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, και μάλιστα θεωρεί ότι τα περιθώρια βελτίωσης είναι ακόμη πολύ μεγάλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντα κοιτάνε την αγορά ώστε να είναι έτοιμοι σε κάθε περίπτωση. Δεν δείχνουν, όμως, σημάδια ότι κινούνται για να πάρουν κάποιον παίκτη.

Και μάλιστα η αγορά είναι πολύ δύσκολη, όπως φάνηκε και με τη μετακίνηση του Τζεχάιβ Φλόιντ από τον Παναθηναϊκό στην Φενέρ. Η τουρκική ομάδα έχει πολλά χρήματα και θα περίμενε κανείς να πάρει καλύτερο παίκτη από τον Φλόιντ. Είναι, όμως, τόσο στενή η αγορά, που αναγκάστηκε να πάει στη περίπτωση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είχε ασχοληθεί πριν πάρει τον Εϊσι με τον Μπακό της Μανρέσα, είχε ψάξει επίσης την περίπτωση του Ταρίκ Μπλακ, ονόματα, που τώρα δεν φαίνονται στον ορίζοντα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι όλα δείχνουν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα συνεχίσουν ως έχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομάδα ΝΒΑ ο Ολυμπιακός - Θέλει... εκδίκηση από ΠΑΟ και F4 - Έτοιμοι για "επιστροφή" οι Αγγελόπουλοι