Facebook Pixel Γιάννης Σφαιρόπουλος: Εξελίξεις με τον Σφαιρόπουλο στην Μακάμπι - Πήρε σημαντική απόφαση η διοίκηση
Μπάσκετ
| 2021-12-25 16:43:00

Εξελίξεις με τον Σφαιρόπουλο στην Μακάμπι - Πήρε σημαντική απόφαση η διοίκηση

Sportdog Team
Εξελίξεις με τον Σφαιρόπουλο στην Μακάμπι - Πήρε σημαντική απόφαση η διοίκηση

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας του Λαού δεν περνάει την καλύτερη στιγμή της καριέρας του στο Ισραήλ με τους οπαδούς να θέλουν την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μακάμπι.

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Άσχημη είναι η κατάσταση στην Μακάμπι μιας και μπορεί στο πρωτάθλημα να είναι στην πρώτη θέση, με ρεκόρ 7-3, όμως η οι επτά συνεχόμενες ήττες στην Euroleague, με τελευταία αυτή στην Αγία Πετρούπολη από την Ζενίτ, έχει ως αποτέλεσμα να την φέρνει εκτός οκτάδας με ρεκόρ 7-10.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησε έντονα η φήμη πως υπάρχουν πολλά... σύννεφα πάνω από τον Έλληνα τεχνικό, όμως το δημοσίευμα της Walla!Sport βάζει τα πράγματα σε άλλη θέση, αναφέροντας πως δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης μιας και η διοίκηση της Μακάμπι τον στηρίζει απόλυτα.

Μάλιστα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα δει έμπρακτα την στήριξη της διοίκησης, μιας και θα υπάρξει ενίσχυση στο ρόστερ, με πρώτο στην λίστα να είναι ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος αυτήν στιγμή αγωνίζεται στην Τουρκία και την Γκαζιαντέπ, Τζαρμάρ Γκάλι, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Ισραήλ σε Μακάμπι Ρανανά (2018/19) και Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ (2019/20).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags