Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ώρα για αλλαγές και μεταγραφές στον ΠΑΟ - Στόχος ο... Ολυμπιακός - Δεν υπάρχει Γιαννακόπουλος
Μπάσκετ
| 2021-12-26 08:57:00

Ώρα για αλλαγές και μεταγραφές στον ΠΑΟ - Στόχος ο... Ολυμπιακός - Δεν υπάρχει Γιαννακόπουλος

Sportdog Team
Ώρα για  αλλαγές και μεταγραφές στον ΠΑΟ - Στόχος ο... Ολυμπιακός - Δεν υπάρχει Γιαννακόπουλος

Οι δύο μεταγραφές που θέλει το Τριφύλλι, ποιοι θα φύγουν από το ΟΑΚΑ και τα χρήματα που δεν υπάρχουν για την ώρα στα ταμεία της ΚΑΕ

Ο Παναθηναϊκός κλείνει ένα τρίμηνο δράσης και τα αποτελέσματα, η εικόνα, η αίσθηση που αναδύει είναι άσχημα.

Η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό και μάλιστα με μεγάλη διαφορά μέσα στο ΟΑΚΑ ήταν το επιστέγασμα μιας κακής πορείας με πολλά προβλήματα, ανορθογραφίες και λάθος επιλογές.

Η διαφορά στη βαθμολογία φάνηκε στο παρκέ και είναι ξεκάθαρο πως ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει ψέματα.

Οι παράγοντες και ο προπονητής της ομάδας υποσχέθηκαν το καλοκαίρι πως θα παρουσιάσουν ένα σύνολο που θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι και θα είναι ανταγωνιστικό μέχρι εκεί που δεν πάει.

Μέχρι στιγμής όμως δεν βλέπει κανείς μια τέτοια προσπάθεια. υπήρξαν άλλωστε βράδια που ο Παναθηναϊκός έχασε με… κάτω τα χέρια από ομάδες που δεν είναι και από την πρώτη ταχύτητα της Euroleague.

Από εκεί και πέρα βέβαια είναι ξεκάθαρο πως ο μακροπρόθεσμος στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα.

Ακόμα κι έτσι όμως ποιος μπορεί να υποστηρίξει με βεβαιότητα πως αυτός ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να κερδίσει πολλές φορές τον Ολυμπιακό μέσα σε διάστημα ελάχιστων ημερών;

Οι «πράσινοι» είναι επιβεβλημένο να κάνουν αλλαγές. Σε πρόσωπα και σε νοοτροπία. Σε πρώτη φάση σε πρόσωπα, διότι εκείνα θα διαχειριστούν την προσπάθεια για ανάκαμψη.

Οι αλλαγές λοιπόν είναι προ των πυλών, καθώς θα απομακρυνθεί ο Κέντρικ Πέρι και θα αποκτηθούν ένας γκαρντ και ένας ψηλός.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι πως δεν υπάρχει… δημοσιονομικός χώρος! Τα οικονομικά δεδομένα στον Παναθηναϊκό είναι συγκεκριμένα, υπάρχει στενότητα και θα πρέπει να γίνουν «αιματηρές οικονομίες» για να μπορέσει η διοίκηση να βγάλει το… κονδύλι για τις μεταγραφικές κινήσεις.

Βοήθεια… έξωθεν δεν υπάρχει, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο και τόνο πως δεν ασχολείται και το μόνο που ζητά είναι να μην υπάρχει ελλειμματικό ισοζύγιο ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα.

Συνεπώς η εξίσωση μόνο εύκολη δεν είναι και στο «τριφύλλι» θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις…


Πηγή: fosonline.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags