Facebook Pixel ΑΕΚ: Στα... άκρα ΑΕΚ και ΕΟΚ - "Ζητάμε τα πρακτικά της απόφασης" - Νέος έλεγχος για κορωνοϊό από την Ένωση
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-26 18:57:00

Στα... άκρα ΑΕΚ και ΕΟΚ - "Ζητάμε τα πρακτικά της απόφασης" - Νέος έλεγχος για κορωνοϊό από την Ένωση

Sportdog Team
Στα... άκρα ΑΕΚ και ΕΟΚ - "Ζητάμε τα πρακτικά της απόφασης" - Νέος έλεγχος για κορωνοϊό από την Ένωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ενημερώνοντας πως έκανε αίτημα προς την Ομοσπονδία για να έχει τα πρακτικά της απόφασης για την απόρριψη του αιτήματος αναβολής του αγώνα με το Περιστέρι, ενώ παράλληλα ενημέρωσε πως οι παίκτες και τα μέλη της ομάδας υπεβλήθησαν σε έλεγχο PCR.

ΑΕΚ: "Φωτιές" έχει ανάψει ο αγώνας της Ένωσης με το Περιστέρι, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, με την ΕΟΚ να αποφασίζει να μη τον αναβάλει, παρά τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν οι Κιτρινόμαυροι, με την ΚΑΕ να ζητά τα πρακτικά από την Ομοσπονδία που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ παράλληλα κάνουν λόγο για φόβους διασποράς του ιού και για το λόγο αυτό ενημρψδσαν πως πραγματοποιήθηκε και τρίτος έλεγχος, αυτή τη φορά με PCR τεστ στους παίκτες και τα στελέχη του συλλόγου.

«H AEK BC ενημερώνει, ότι υπέβαλε νέο αίτημα προς την ΕΟΚ.

Με το νέο αίτημα, ζητούμε το Πρακτικό της απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου, βάσει του οποίου απερρίφθη το αίτημά μας για αναβολή της αποψινής αναμέτρησης με Περιστέρι, για νομική κάλυψη στην περίπτωση, που ο οιοσδήποτε δύναται να κινηθεί εναντίον της εταιρίας μας.

Υπενθυμίζεται, ότι είχαμε ενημερώσει έγκαιρα τα θεσμικά όργανα για τον κίνδυνο διασποράς του ιού στην ομάδα μας, η οποία ήδη βρισκόταν σε υψηλή επιτήρηση, με ασθενή μέλη (με COVID-19), ή εμπύρετα μέλη-αθλητές της.

Επίσης, η ΑΕΚ BC ενημερώνει,  ότι αυτή την ώρα, ήτοι λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, πραγματοποιείται στα Άνω Λιόσια, τρίτος κατά σειρά έλεγχος, με τη διαδικασία PCR - Τεστ Ανίχνευσης Κορωνοϊού (Μέθοδος Μοριακού Ελέγχου) για την Ομάδα μας και τα στελέχη της», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags