Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βόμβα" στον Παναθηναϊκό - Ανατροπή και στον... αέρα το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις!
Μπάσκετ
| 2021-12-30 18:18:00

"Βόμβα" στον Παναθηναϊκό - Ανατροπή και στον... αέρα το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις!

Sportdog Team
"Βόμβα" στον Παναθηναϊκό - Ανατροπή και στον... αέρα το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν σοβαρές περιπέτειες με τον κορωνοϊό και πλέον η διεξαγωγή της αποψινής (30/12, 21:00) αναμέτρησης είναι... στον αέρα!

Παναθηναϊκός: Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στον Παναθηναϊκό, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις!

Η "πράσινη" ΚΑΕ ανακοίνωσε πως τρία ακόμα μέλη της είναι θετικά στον κορωνοϊό μετά τον τελευταίο έλεγχο που έγινε, εξέλιξη που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις (21:00) σε αναβολή.

Η τύχη του αγώνα είναι στον... αέρα και πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση της Euroleague, που θα ανακοινώσει τι μέλλει γενέσθαι για το παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός μετρούσε 7 κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 10ήμερο και πλέον οι μολύνσεις στο εσωτερικό του ανέρχονται στις 10.

Η Euroleague είχε αποφασίσει την κανονική διεξαγωγή του παιχνιδιού με τη Ζαλγκίρις, ωστόσο τα νέα δεδομένα είναι πολύ πιθανό να ανατρέψουν την αρχική απόφασή της.

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως τα 7 κρούσματα αφορούν παίκτες. Κάτι που σημαίνει ότι μένει μόλις με 6 διαθέσιμους και έτσι η αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις δεν μπορεί να διεξαχθεί.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δέκα, από τα οποία τα εφτά αφορούν αθλητές μας (εκ των δεκατριών διαθέσιμων) και τα τρία μέλη του επιτελείου μας.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags