Facebook Pixel ΕΟΚ: Εξέλιξη... σεισμός από ΕΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας - Στα... κάγκελα ο Ολυμπιακός
| 2022-01-10 20:01:00

Εξέλιξη... σεισμός από ΕΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας - Στα... κάγκελα ο Ολυμπιακός

Εξέλιξη... σεισμός από ΕΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας - Στα... κάγκελα ο Ολυμπιακός

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ θέλει να δώσει χαρακτήρα... γιορτής στο Final Four του κυπέλλου μπάσκετ που θα γίνει μετά από πολλά χρόνια, κάτι που δεν μπορεί να γίνει με τις παρούσες συνθήκες λόγω κορωνοϊού τον Φεβρουάριο όπως είναι αρχικά προγραμματισμένο.

ΕΟΚ: Τα προβλήματα κορωνοϊού δεν σταμάτησαν ούτε το 2022, κάτι που κάνει το πρώτο Final Four του κυπέλλου μπάσκετ που σκοπεύει να κάνει η Ομοσπονδία για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια να κινδυνεύει να διεξαχθεί με 1000 άτομα, κάτι που ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν θέλει με τίποτα και για αυτό οι συνεργάτες του έχουν ρίξει στο τραπέζι την μετάθεσή του σε μεταγενέστερη ημερομηνία, συμβατή με τις υποχρεώσεις των τεσσάρων φιναλίστ.

Η πρώτη σκέψη ήταν να μετατεθεί για τον Μάιο, κάτι φυσικά που μπορεί να έφερνε προβλήματα στον Ολυμπιακό, μιας και οι Ερυθρόλευκοι κυνηγούν την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague και αν τα έχουν καταφέρει, τότε το Κύπελλο Ελλάδας θα βρίσκεται στον... αέρα και για αυτό ο ΕΣΑΚΕ έχει έρθει σε επαφές με τις ομάδες για να βρεθεί λύση.

Η ΕΟΚ έχοντας σαν στόχο το Final Four να είναι γιορτή για το μπάσκετ πιστεύει πως είναι αναπόφευκτο να υπάρξει μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του, αρκεί βέβαια αυτό να μην δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες, ενώ είναι πιθανό να υπάρξει σύσκεψη άμεσα στους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Προμηθέα και ΠΑΟΚ, που είναι το ζευγάρι που ακόμα δεν έχει βγάλει τον νικητή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags