Facebook Pixel ΕΣΑΚΕ: Νέες εξελίξεις για την Basket League - Είχε διακοπεί λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού
Μπάσκετ
| 2022-01-10 19:22:00

Νέες εξελίξεις για την Basket League - Είχε διακοπεί λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού

Sportdog Team
Νέες εξελίξεις για την Basket League - Είχε διακοπεί λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού

Ανακοίνωση εξέδωσε την Δευτέρα (10/1) ο ΕΣΑΚΕ όπου ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το πρωτάθλημα μπάσκετ που είχε αναστείλει τις αγωνιστικές της λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στις ομάδες.

ΕΣΑΚΕ: Επιστροφή στην... δράση για την Basket League που με ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής ενημέρωσε πως ξαναρχίζει τους αγώνες το προσεχές τριήμερο (15-17/1).

«Η Stoiximan Basket League επιστρέφει στην δράση το προσεχές Σάββατο (15/1), Κυριακή (16/1) και Δευτέρα (17/1) με την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου μετά την αναγκαία αναβολή των δύο προηγούμενων εβδομάδων.

Ο ΕΣΑΚΕ με δεδομένη την βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης των αθλητών και μελών των ομάδων όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα των τεστ αποφάσισε την επανέναρξη της Stoiximan Basket League.

Με την επιστροφή στην δράση θα τηρηθούν με μεγάλη αυστηρότητα και συνέπεια το Υγειονομικό Πρωτόκολλο και τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας για τους συμμετέχοντες στους αγώνες και τους θεατές.

Το πρόγραμμα της 12ης και της 13ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη (11/1)», αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags