Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κρίσιμα" 24ωρα στον Ολυμπιακό - Αποφασίζει ο Μπαρτζώκας για μεταγραφή - Ποιος... κινδυνεύει!
Μπάσκετ
| 2022-01-14 23:11:00

"Κρίσιμα" 24ωρα στον Ολυμπιακό - Αποφασίζει ο Μπαρτζώκας για μεταγραφή - Ποιος... κινδυνεύει!

του Pick n' Scroll
"Κρίσιμα" 24ωρα στον Ολυμπιακό - Αποφασίζει ο Μπαρτζώκας για μεταγραφή - Ποιος... κινδυνεύει!

Για ποιον "χτυπούν καμπάνες" και ο χρόνος που πλέον πιέζει για τις αλλαγές. Ποιος είναι ο φετινός στόχος των Πειραιωτών στην Ευρωλίγκα και η προθεσμία για τις πιθανές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ποιος… κινδυνεύει και η τελευταία «πινελιά»!

Ο Ολυμπιακός ήταν επηρεασμένος από τον ιό και έτσι έχασε και εν τέλει εύκολα στην Τουρκία από την Φενέρ. Δεν είναι μία ήττα, που τον καταστρέφει. Είναι μία ήττα εντός προγράμματος, έστω και αν από τους Τούρκους δεν έπαιζαν οι καλύτεροί τους παίκτες, ο Ντε Κολό με τον Βέσελι.

Πρόβλημα όχι πάντως πολύ μεγάλο θα είναι αν θα χάσει ο Ολυμπιακός και από την Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Γιατί οι Πειραιώτες δεν θέλουν πλέον απλά την πρόκριση στην οκτάδα, θέλουν και το πλεονέκτημα της έδρας. Δεν χωρά αμφιβολία ότι το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς δεν είναι εύκολο, την ίδια ώρα, όμως, ο φετινός Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για τα πολύ δύσκολα.

Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ευκαιρία να βρουν ακόμη πιο πολύ τα πατήματά τους, υποδεχόμενοι για το πρωτάθλημα τον Ιωνικό. Εκείνο, που ρωτάνε και αγωνιούν οι Ολυμπιακοί είναι τι θα γίνει με τον Κουίνσι Εϊσι. Είναι δύο μήνες στην Ελλάδα και δεν έχει κάνει τίποτα. Τη μία είχε αμυγδαλίτιδα, την άλλη τραυματίστηκε, ήρθε και ο κορωνοϊός, όλα είναι κόντρα και στον πρώην παίκτη του ΝΒΑ. Και στην εξίσωση πρέπει να μπει και το ότι πήγε στον Πειραιά, προερχόμενος από μεγάλη αποχή λόγω τραυματισμού.

Ο Ολυμπιακός τον έχει ανάγκη τον Εϊσι. Εχει ανάγκη κάθε παίκτη του, καθώς θέλει να φτάσει μακριά στην διοργάνωση και για να μπορέσει να γίνει αυτό, πρέπει να έχει και όσο το δυνατόν πιο πολύ υλικό. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτή τη μάχη.

Και το μειονέκτημα των Πειραιωτών είναι ότι έχουν λιγότερους διαθέσιμους παίκτες σε σύγκριση με τις πλούσιες ομάδες της Ευρωλίγκας. Κάτι, που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

Μένει, λοιπόν, να φανεί τι θα γίνει με τον Εϊσι και μένει να φανεί επίσης αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ρισκάρει και πριν κλείσει η προθεσμία της Ευρωλίγκας θα εισηγηθεί κάποια μεταγραφή.

Η χημεία του Ολυμπιακού δείχνει τέλεια, αλλά το ρόστερ με κάποιον τραυματισμό ή κάποιο πρόβλημα γίνεται αρκετά φτωχότερο. Και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν μία χρονιά, που έχει ξεκινήσει ιδανικά για αυτούς και μοιάζουν ικανοί να κάνουν μεγάλα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άθλιος" Ολυμπιακός, δεν... καταστράφηκε - "Μήνυμα" Μπαρτζώκα σε δύο, όλα ανοιχτά για μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags