Facebook Pixel Euroleague: Σοβαρή εξέλιξη στον Παναθηναϊκό ενόψει Ζαλγκίρις - Χοντρό θέμα στους Λιθουανούς
Μπάσκετ
| 2022-01-18 19:48:00

Σοβαρή εξέλιξη στον Παναθηναϊκό ενόψει Ζαλγκίρις - Χοντρό θέμα στους Λιθουανούς

Sportdog Team
Σοβαρή εξέλιξη στον Παναθηναϊκό ενόψει Ζαλγκίρις - Χοντρό θέμα στους Λιθουανούς

Η ομάδα του Κάουνας προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Πέμπτης (20/1) με την Φενέρ, ενώ έξι μέρες μετά θα παίξουν με τους Πράσινους για τον εξ αναβολής αγώνα της διοργάνωσης, όμως έχει να λύσει αρκετά ζητήματα.

Ζαλγκίρις Κάουνας: Τρία κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια Λιθουανίας, που ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Φενέρ την Πέμπτη (20/1) και συγκεκριμένα εκτός τέθηκαν ο 38χρονος πάουερ φόργουορντ Παούλιους Γιανκούνας, ο 36χρονος σούτινγκ γκαρντ Αρτούρας Μιλάκνις κι ο 27χρονος πλειμέικερ Τάι Ουέμπστερ κάτι που τους κάνει μη διαθέσιμους στον αγώνα με τους Τούρκους.

Βέβαια να αναφέρουμε ότι τα τεστ των υπόλοιπων παικτών του ρόστερ της Ζαλγκίρις Κάουνας ήταν αρνητικά, ενώ τα πάντα για την συμμετοχή των συγκεκριμένων παικτών στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (26/1) είναι στον... αέρα μιας και  η Euroleague έχει κάνει γνωστή την διαφοροποίηση του πρωτοκόλλου, με τις ομάδες-μετόχους της Λίγκας (συν Βιλερμπάν, Μπάγερν) να συμφωνούν στη μείωση του χρόνου καραντίνας για παίκτες-προπονητές που έχουν νοσήσει από 14 σε 7 μέρες, με την προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags