Facebook Pixel Euroleague: Βόμβα από δημοσίευμα στο εξωτερικό για Euroleague - " Αλλάζει έδρα το Final Four - Σύντομα οι ανακοινώσεις"
Μπάσκετ
| 2022-01-18 21:26:00

"Χαμός" από δημοσίευμα στο εξωτερικό για Euroleague - " Αλλάζει έδρα το Final Four - Εκεί θα γίνει"

Sportdog Team
"Χαμός" από δημοσίευμα στο εξωτερικό για Euroleague - " Αλλάζει έδρα το Final Four - Εκεί θα γίνει"

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από χώρα του εξωτερικού που αναφέρει πως η αλλαγή έδρας για το Final Four του 2022 είναι πάρα πολύ κοντά με τις συζητήσεις να έχουν προχωρήσει κατά 90% ενώ έρχονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Euroleague: Αλλάζουν τα πάντα στην διοργάνωση όπως αναφέρει ρεπορτάζ από την Σερβία καθώς φαίνεται πως τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού που ισχύουν στο Βερολίνο κάνουν το Final Four να αλλάζει χώρα και τους ανθρώπους της Σερβίας να έχουν συζητήσεις που έχουν προχωρήσει κατά 90% και το Βελιγράδι να βρίσκεται μια... ανάσα από την διοργάνωσή του.

Συγκεκριμένα η Mozzart Sport αναφέρει πως στην Βαρκελώνη έχουν πάρει την μεγάλη απόφαση με την Stark Arena να είναι ο τόπος που πρόκειται να γίνει το μεγάλο φινάλε της Euroleague με τις ανακοινώσεις να είναι απλά θέμα χρόνου, ενώ ο Τζόρντι Μπερτομέου πρόκειται να να ταξιδέψει στη Σερβία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με βασικό θέμα στην ατζέντα του τη διεξαγωγή των αγώνων, που θα κρίνουν τον επόμενο πρωταθλητή Ευρώπης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags