Facebook Pixel Εμπόδισαν τη μεταγραφή του Πολ στους Λέικερς
Μπάσκετ
NBA
| 2011-12-09 14:03:00

Εμπόδισαν τη μεταγραφή του Πολ στους Λέικερς

Εμπόδισαν τη μεταγραφή του Πολ στους Λέικερς

Το ΝΒΑ μπλόκαρε τη μετακίνηση του Kρις Πολ από τους Xόρνετς στους Λέικερς, αφού οι ιδιοκτήτες των υπόλοιπων ομάδων πίεσαν τον κομισάριο του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν να μην την εγκρίνει.

Οι "σφήγκες" αυτή τη στιγμή ανήκουν στο ΝΒΑ γεγονός που σημαίνει ότι διοικούνται ουσιαστικά από τους ιδιοκτήτες των υπόλοιπων 29 ομάδων αρκετοί από τους οποίους στη συνάντηση που είχαν στη Νέα Υόρκη για την έγκριση της νέας συλλογικής σύμβασης εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους.

Ο Ντέιβιντ Στερν δέχτηκε πιέσεις ώστε να μην επιτρέψει να γίνει η ανταλλαγή που θα έστελνε τον Πολ στους Λέικερς και τελικά λίγες ώρες πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου έδωσε εντολή να μην προχωρήσει.

"Basketball reasons", ήταν η επίσημη απάντηση που έδωσε το ΝΒΑ στην ερώτηση γιατί ακυρώθηκε η μεταγραφή του 26χρονου πλέι μέικερ στους "Λιμνάνθρωπους", ο ίδιος όμως δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αφού ήδη εξετάζει την περίπτωση να προσβάλει νομικά αυτή την απόφαση ώστε να μπορέσει τελικά να παίξει στους Λέικερς.

Πηγή: nba.sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags