Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Δεν κρύφτηκε ο Βεζένκοφ - "Τέλειωσε το αήττητο και οι... καραμέλες για πλεονέκτημα έδρας"
Μπάσκετ
| 2022-01-27 23:55:00

Δεν κρύφτηκε ο Βεζένκοφ: "Τέλειωσε το αήττητο και οι... καραμέλες για πλεονέκτημα έδρας"

Sportdog Team
Δεν κρύφτηκε ο Βεζένκοφ: "Τέλειωσε το αήττητο και οι... καραμέλες για πλεονέκτημα έδρας"

Ο Σάσα Βεζένκοφ εμφανίστηκε απόλυτα συνειδητοποιημένος από την κατάσταση στον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι η ομάδα του δεν παίζει καθόλου καλά μέσα στο 2022.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Ο άσος του Ολυμπιακού, που πάλι ήταν εξαιρετικός με 20 πόντους παλεύοντας σχεδόν μόνος του, μίλησε με σκληρά λόγια για το ντεφορμάρισμα των Ερυθρόλευκων και την τρίτη σερί ήττα τους στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεζένκοφ στη NOVA μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα:

«Δεν θέλουμε να ψάξουμε δικαιολογίες. Το 2022 δεν παίζουμε καλά. Μπορεί να κερδίζουμε στην Ελλάδα, αλλά δε τρέφουμε αυταπάτες. Τελείωσαν και το αήττητο και όλες οι… καραμέλες, για πλεονέκτημα έδρας και αήττητο στο ΣΕΦ. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί δε μας βλέπω καλά. Παίζουμε σε μια διοργάνωση που όλοι παίζουν για τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το αν είναι εκτός φόρμας: «Δεν είμαστε η μόνη ομάδα στον πλανήτη που έχει κορωνοϊό. Πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να βρούμε ξανά τους ρόλους μας για να κερδίζει η ομάδα. Αυτό έχει σημασία. Χάσαμε κρίσιμες και καίριες φάσεις στην άμυνα».

Για τα πολλά λάθη: «Ήταν πάρα πολλά. Σε καίρια σημεία χάσαμε πολλές φάσεις. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα κι ας δεχτήκαμε μόλις 76 πόντους».

Για τον χαρακτήρα: «Πρέπει να βγούμε από την άσχημη εικόνα που δείχνουμε και τις ήττες που έχουμε στη σειρά. Στην ομάδα υπάρχει καλό κλίμα και πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να βγει από αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags