Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη Πρίφτη για κορυφαίο άσο του ΠΑΟ - "Κακώς έπαιξε, μπορεί να κάνει χειρουργείο..."
Μπάσκετ
| 2022-01-28 23:37:00

Αποκάλυψη Πρίφτη για κορυφαίο άσο του ΠΑΟ - "Κακώς έπαιξε, μπορεί να κάνει χειρουργείο..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη Πρίφτη για κορυφαίο άσο του ΠΑΟ - "Κακώς έπαιξε, μπορεί να κάνει χειρουργείο..."

Ο Έλληνας προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τα προβλήματα της ομάδας, που δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν οι φίλαθλοι, μετά την άνετη νίκη του Τριφυλλιού επί της Μπασκόνια.

Παναθηναϊκός: Στην πολύ καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τη Μπασκόνια, αλλά και στα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» στάθηκε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος τόνισε ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρέθηκε στο νοσοκομείo και μπορεί να χρειαστεί να κάνει επέμβαση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»:

«Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες σε μία δύσκολη βδομάδα και σε μία δύσκολη κατάσταση, με την ομάδα να αντιμετωπίζει προβλήματα. Είχαμε κάποιους παίκτες που είχαν προβλήματα και αγωνίστηκαν σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και να παίξουμε όπως σήμερα, αλλά και με την Εφές».

Για τα προβλήματα: «Αυτοί οι δύο παίκτες  έχουν μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι μας και το ρόστερ μίκρυνε με την αποχώρηση του Πέρι. Έχουμε προβλήματα που ο κόσμος δεν τα ξέρε. Ο Παπαπέτρου σήμερα κακώς αγωνίστηκε γιατί χθες πήγε στο νοσοκομείο και έπαιξε σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνει επέμβαση, κάτι που είναι σίγουρο θα έλεγα καλύτερα. Την βδομάδα που έλειπε αν θυμάστε είχε πρόβλημα με τη ιγμορίτιδα και είχε χάσει τον ρυθμό. Και ο Σαντ Ρος είχε πρόβλημα αυτή την βδομάδα, ήταν στα όρια της θλάσης και ο Νέντοβιτς έχει πρόβλημα στη μέση. Αλλά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για τον Γιόβιτς: «Είναι έμπειρος παίκτης, αλλά δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Θέλει διαχείριση και είναι κάτι που πρέπει να κάνουνε από κοινού, ώστε να μην έχουμε θέματα στη συνέχεια και τον χάσουμε. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήθελα να φύγει ο Πέρι τώρα, Θα μας βοηθούσε 1-2 μήνες στο ρόστερ. Τα έφεραν έτσι όμως οι συγκυρίες ώστε να είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Ο Μποχωρίδης σήμερα ήταν καλός στη δημιουργία. Ο Καββαδάς δίνει ανάσες, τώρα που λείπει και ο Παπαγιάννης, όπως και με τη Εφές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags