Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σοβαρή εξέλιξη! Απόφαση Ολυμπιακού σχετικά με την Εθνική ομάδα - Αλλάζουν όλα
| 2022-02-03 21:19:00

Σοβαρή εξέλιξη! Απόφαση Ολυμπιακού σχετικά με την Εθνική ομάδα - Αλλάζουν όλα

Sportdog Team
Σοβαρή εξέλιξη! Απόφαση Ολυμπιακού σχετικά με την Εθνική ομάδα - Αλλάζουν όλα

Συνάντηση είχαν οι ιδιοκτήτες των Ερυθρόλευκων με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, όπου και υπήρξε μια πολύ σημαντική απόφαση σχετικά με την Επίσημη Αγαπημένη!

Ολυμπιακός: Συνάντηση σταθμός των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, όπου εκτός από τις σκέψεις που αφορούσαν στο ελληνικό μπάσκετ υπήρξε και μια πολύ σημαντική απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ αποφάσισαν να παραχωρήσουν τους διεθνείς παίκτες για τα δύο παιχνίδια με την Τουρκία (στις 25/2 στα Άνω Λιόσια και στις 28/2 εκτός έδρας) στο πλαίσιο των Προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, φυσικά με την λεπτομέρεια και οι ίδιοι οι παίκτες να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος θα έχει συνάντηση και με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (4/2) και μετά από αυτή θα υπάρξουν και ανακοινώσεις, πάντως είναι φανερό πως υπάρχει μια νέα εποχή για την Εθνική ομάδα, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός υποδέχεται την παραμονή του πρώτου αγώνα με την Τουρκία την Αρμάνι Μιλάνο (24/2) στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags