Facebook Pixel Sportdog.gr | Τραγικός! Σα να... ξέχασε το μπασκετ ο Σβεντ - Άθλια επίδοση στα τελευταία ματς της Euroleague (Vid)
Μπάσκετ
| 2022-02-12 03:23:00

Τραγικός! Σα να... ξέχασε το μπασκετ ο Σβεντ - Άθλια επίδοση στα τελευταία ματς της Euroleague (Vid)

Sportdog Team
Τραγικός! Σα να... ξέχασε το μπασκετ ο Σβεντ - Άθλια επίδοση στα τελευταία ματς της Euroleague (Vid)

Μετά τα 6 τρίποντα και τους 27 πόντους κόντρα στην Ούνικς, ο Αλεξέι Σβεντ... ξέχασε το μακρινό σουτ και μετρά 0/15 στα τελευταία τρία παιχνίδια της ΤΣΣΚΑ στην Euroleague!

Ο Αλεξέι Σβενντ ήταν... απολαυστικός στο ματς με την Ούνικς, έχοντας 27 πόντους, 3/4 δίποντα και 6/10 τρίποντα. Ήταν η καλή version του Σβεντ που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια, αυτό που ίσως θα ήθελε να έχει σταθερά ο Δημήτρης Ιτούδης στο παρκέ. 

Κάθε νόμισμα έχει πάντως δύο πλευρές και ο έμπειρος γκαρντ παρουσιάζει την... σκοτεινή στα τελευταία ματς του στην Euroleague. Κόντρα σε Εφές, Άλμπα και Μακάμπι (σε διάστημα αγώνων με μία νίκη και δύο ήττες για την ομάδα του), ο Ρώσος έχει... σιγήσει από την γραμμή του τριπόντου και δεν έχει καταφέρει να ευστοχήσει σε καμία από τις 15 προσπάθειές του!

Την ίδια ώρα, μετρά 6/16 δίποντα και το μόνο θετικό που μπορεί να κρατήσει είναι οι 13 ασίστ του στην αναμέτρηση με την Άλμπα. Βέβαια, τα μόλις 10 λεπτά συμμετοχής του κόντρα στην Μακάμπι ίσως αποτελούν και ένα μικρό... μήνυμα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σβεντ αποτελεί ένα «κεφάλαιο» και μία βασική «κολώνα» της φετινής ΤΣΣΚΑ.

Πάντως, σαν μικρή παρένθεση, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ρώσος έχει γενικά λίγο πιο... μαζεμένα stats σε σχέση με τις τελευταίες σεζόν (11 πόντοι, 3,6 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ ανά ματς με 32,5% στο τρίποντο), όμως αυτό είναι και κάπου λογικό, γιατί η ΤΣΣΚΑ δεν είναι και... Χίμκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags