Facebook Pixel Ενές Καντέρ: Νέο χτύπημα από Καντέρ - Στέλνει μήνυμα σε Μητσοτάκη - Τι αναφέρει (ΦΩΤΟ)
| 2022-02-15 19:52:00

Νέο χτύπημα από Καντέρ - Στέλνει μήνυμα σε Μητσοτάκη - Τι αναφέρει (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέο χτύπημα από Καντέρ - Στέλνει μήνυμα σε Μητσοτάκη - Τι αναφέρει (ΦΩΤΟ)

Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας δεν είναι λίγες φορές που στέλνει τα δικά του μηνύματα μέσω των social media με τον Έλληνα πρωθυπουργό να είναι αυτός ο αποδέκτης την συγκεκριμένη φορά.

Ενές Καντέρ: Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας θα βρεθεί στην χώρα μας και θα έχει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου ανάμεσα στα άλλα θα συζητήσουν και για τις προσφυγικές ροές και τις επαναπροωθήσεις των ανθρώπων που επιχειρούν να φύγουν απ' την Τουρκία.

Μάλιστα όπως αναφέρουν διάφορες πληροφορίες ο Τούρκος πρώην NBAer είναι πιθανό να αγωνιστεί στην χώρα μας στο μέλλον και ο ίδιος προχώρησε σε μια ανάρτηση στο instagram όπου και έκανε tag τον Έλληνα πρωθυπουργό και κάνει αναφορά στους πρόσφυγες που έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα, αλλά τους γυρίζουν πίσω.

«Τους γυρίζετε πίσω για να μπουν στις φυλακές του Ερντογάν και να βασανιστούν», αναφέρει ο στους πρόσφυγες που έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα, αλλά τους γυρίζουν πίσω. «Τους γυρίζετε πίσω για να μπουν στις φυλακές του Ερντογάν και να βασανιστούν», αναφέρει ο Ενές Καντέρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags