Facebook Pixel Μακάμπι Τελ Αβίβ: Οπαδοί εισέβαλαν με φωτοβολίδες στην προπόνηση!
| 2022-02-18 17:48:00

Χαμός στη Μακάμπι μετά τη φυγή Σφαιρόπουλου - Οπαδοί εισέβαλαν με φωτοβολίδες στην προπόνηση!

Sportdog Team
Χαμός στη Μακάμπι μετά τη φυγή Σφαιρόπουλου - Οπαδοί εισέβαλαν με φωτοβολίδες στην προπόνηση!

Περίπου 50 οπαδοί της Μακάμπι εισέβαλαν στο γήπεδο την ώρα που έκανε προπόνηση η ομάδα του Τελ Αβίβ και άναψαν φωτοβολίδες, δείχνοντας με... αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισραήλ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Την είδηση μετέδωσε το "Sport5" και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποχωρήσουν οι εξαγριωμένοι οπαδοί από το γήπεδο, δεν υπήρξαν συλλήψεις.  

Ένας εκ των πενήντα οπαδών τόνισε αμέσως μετά το επεισόδιο: «Ήρθαμε να πούμε στους παίκτες ότι θα έπρεπε να ντρέπονται, δεν υπήρξε βία». 

Οι Σκότι Ουίλμπεκιν, Τζέιμς Νάναλι και Ντέρικ Ουίλιαμς έσπευσαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο, μόλις αντιλήφθηκαν την είσοδο των οπαδών, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της Μακάμπι παρέμειναν στο παρκέ και άκουσαν όσα είχαν να τους πουν οι οπαδοί, ενώ η προπόνηση συνεχίστηκε χωρίς τους τρεις προαναφερόμενους μετά τη λήξη του συμβάντος.

Η Μακάμπι ηττήθηκε από τη Χάποελ στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου προ ημερών, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία αμέσως μετά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags