Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σεισμός από Αγγελόπουλους - Καρφάρες για Βασιλακόπουλο μετά τον τελικό με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-02-21 22:14:00

Σεισμός από Αγγελόπουλους - Καρφάρες για Βασιλακόπουλο μετά τον τελικό με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σεισμός από Αγγελόπουλους - Καρφάρες για Βασιλακόπουλο μετά τον τελικό με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις έκαναν μετά την κατάκτηση του κυπέλλου οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού όπου και εκτός των άλλων αναφέρθηκαν και στην νέα εποχή του μπάσκετ μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Ολυμπιακός: Το 10ο κύπελλο κέρδισαν οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Κυριακής (21/2) κερδίζοντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό, με τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να μιλάνε για όλα στην  στην εκπομπή της ΕΡΤ «Τζάμπολ».

«Είναι πιο βαρύ αυτό το Κύπελλο, έχει άλλη αξία... Πολλαπλή αξία. Είναι το πρώτο Κύπελλο μιας νέας εποχής για το ελληνικό μπάσκετ. Καταλαβαίνετε που αναφέρομαι. Λείπαμε δυο χρόνια από το ελληνικό πρωτάθλημα, γυρίσαμε... Ελπίζω από εδώ και πέρα, όλα τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά.

Δεν κοιτάμε μακριά. Βλέπουμε τη φετινή σεζόν. Στην Ευρωλίγκα είμαστε αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση. Πάμε για την πρόκριση στα playoffs, να κατακτήσουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε. Αργότερα θα κοιτάξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και τους τελικούς.

Νομίζω σήμερα κάναμε μια επική ανατροπή, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στον προπονητή. Είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό. Όταν ξεκινάει η σεζόν, σκέφτεσαι πολλά, ονειρεύεσαι πολλά... Τα πράγματα πάνε όπως αξίζουμε».

Όσον αφορά το ταβάνι του Ολυμπιακού, πρόσθεσαν: «Νομίζω το είδατε. Δεν υπάρχει ταβάνι. Αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια, είναι όλοι αγκαλιασμένοι και αγαπημένοι. Ο Ολυμπιακός άξιζε πολλά περισσότερα τα προηγούμενα χρόνια. Και αξίζει πολλά. Θα πάμε ακόμα καλύτερα με τον κόσμο δίπλα μας.

Θα πανηγυρίσουμε σήμερα και αύριο. Την Τρίτη φαντάζομαι έχει προπόνηση, και την Πέμπτη έχουμε το ματς με την Αρμάνι στο ΣΕΦ. Ελπίζω ο κόσμος να έλθει στο γήπεδο. Θα εξαντλήσουμε το πρωτόκολλο. Όσο μπορούμε.

Αφιερώνουμε το κύπελλο στην μνήμη του πατέρα μας, που χάσαμε πρόσφατα γιατί λάτρευε τον Ολυμπιακό. Έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στην προηγούμενη χρυσή 10ετία. Νομίζω πως είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Είναι ο πρώτος τίτλος μετά από τον θάνατό του. Δώσαμε συγχαρητήρια στον κύριο Λιόλιο. Είναι το πρώτο Final 4 της νέας εποχής, μακάρι να συνεχιστεί έτσι. Να γίνει και Final 8, να γίνει ό,τι καλύτερο για να έρχονται οικογένειες και υγιείς φίλαθλοι στο γήπεδο», δήλωσαν οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags