Facebook Pixel This is the end! Παρελθόν ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Χάκετ - Συγκινητικό το αντίο
| 2022-03-03 22:45:00

This is the end! Παρελθόν ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Χάκετ - Συγκινητικό το αντίο

Sportdog Team
This is the end! Παρελθόν ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Χάκετ - Συγκινητικό το αντίο

Η ρωσική ομάδα ευχαρίστησε τον Ιταλοαμερικανό άσο που θα συνεχίσει στη Βίρτους Μπολόνια.

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ντάνιελ Χάκετ, τον οποίο η ρωσική ομάδα αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση, μετά τον Ιταλοαμερικανό να συνεχίζει την καριέρα του στη Βίρτους Μπολόνια.

«Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα που ένιωσα την τελευταία εβδομάδα. Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί αποφάσισα να φέρω την οικογένειά μου πίσω στο σπίτι και να διακόψω το ταξίδι μου με αυτό που εδώ και 4 χρόνια θεωρούσα δεύτερη οικογένεια. Είμαι ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την περιπέτεια με πραγματικούς νικητές. Ένας σύλλογος, ο πρόεδρος, ο προπονητής, το επιτελείο και πολλοί συμπαίκτες μου, όλα αυτά τα χρόνια, που με βοήθησαν να εξελιχθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος. Ευχαριστώ επίσης όλους τους οπαδούς που δεν σταμάτησαν ποτέ να μας δίνουν την υποστήριξή τους. Η οικογένειά μου και εγώ θα έχουμε πάντα την ΤΣΣΚΑ στις καρδιές μας», τόνισε ο Χάκετ.

Με τον ισχυρό της ΤΣΣΚΑ , Αντρέι Βατούτιν, να αναφέρει: «Είναι πολύ δύσκολο για μένα να αποχαιρετήσω τον Ντάνι, έναν τέτοιο παίκτη, έναν τέτοιο άνθρωπο. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο για αυτόν να φύγει από τον σύλλογό μας, στον οποίο έχει γίνει μέρος αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ο Ντάνι πάντα έδινε το 100 τοις εκατό στους αγώνες, στις προπονήσεις, σε ό,τι έκανε και ως εκ τούτου έγινε επάξια ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες στην ομάδα μας. Είναι ένας πραγματικός μαχητής που οδήγησε τους συμπαίκτες του. Η αποχώρησή του αναγκάστηκε από τις απαιτήσεις της εποχής και τις οικογενειακές συνθήκες και ζητώ από όλους τους οπαδούς μας να την αντιμετωπίσουν με κατανόηση, να κρατήσουν στην καρδιά τους θερμά συναισθήματα για τον Ντάνι και την οικογένειά του. Εύχομαι ειλικρινά στον Ντάνι καλή τύχη στη νέα του ομάδα, μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον αθλητισμό. Σε ευχαριστούμε για όλες τις νίκες και τις συγκινήσεις! Ήταν αξέχαστο».

Ενώ το δικό του αγωνιστικό «αντίο» απεύθυνε και ο Δημήτρης Ιτούδης: «Ήταν υπέροχα τα τέσσερα χρόνια και ήταν χαρά να δουλέψω με τον Ντάνιελ Χάκετ, να κερδίσουμε μαζί, να πανηγυρίσουμε μαζί, να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους. Είμαστε χαρούμενοι που ήρθε εδώ, έγινε μέλος της οικογένειας, κέρδισε τον πρώτο του τίτλο στην Euroleague, πήρε το βραβεία του MVP, μας βοήθησε να κερδίσουμε. Στον Ντάνι και την οικογένειά του θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη και υγεία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags