Facebook Pixel Πόλεμος Στην Ουκρανία: Τρομερές αιχμές Ομπράντοβιτς για τον πόλεμο στην Ουκρανία - "Δεν είδα ανθρώπους να αντιδρούν όταν..."
Μπάσκετ
| 2022-03-08 22:46:00

Τρομερές αιχμές Ομπράντοβιτς για τον πόλεμο στην Ουκρανία - "Δεν είδα ανθρώπους να αντιδρούν όταν..."

Sportdog Team
Τρομερές αιχμές Ομπράντοβιτς για τον πόλεμο στην Ουκρανία - "Δεν είδα ανθρώπους να αντιδρούν όταν..."

Ο Σέρβος προπονητής πήρε θέση για τη ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία και συνέκρινε την κατάσταση με τα όσα συνέβησαν κατά τον βομβαρδισμό της πατρίδας του το 1999.

Πόλεμος Στην Ουκρανία: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να υποστηρίξει την άποψή του και οι κατά καιρούς δηλώσεις του προκαλούν αντιδράσεις.

Ο κορυφαίος προπονητής μπάσκετ ρωτήθηκε για τον πόλεμο στην Ουκρανία και σχολίασε με νόημα το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν είχαν την ίδια αντίδραση όταν η Σερβία βομβαρδίστηκε το 1999.

«Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Οι δηλώσεις είναι καλές. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει πόλεμος στη ζωή μας. Είμαι 62 ετών. Θυμάμαι πολλά πράγματα στη ζωή μου. Η χώρα μου βομβαρδίστηκε το 1999, αλλά δεν είδα ανθρώπους να αντιδρούν και να μιλάνε τότε» σχολίασε σχετικά.

Και πρόσθεσε ακόμα: «Τα ίδια έχουν γίνει στο Ιράκ, στη Συρία, στο Αφγανιστάν. Μίλησε κανείς για αυτά; Φυσικά τίθεμαι κατά κάθε πολέμου στον κόσμο. Κάθε άτομο που πέθανε εξαιτίας ενός πολέμου είναι τρομερό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκαρντ από ΤΣΣΚΑ για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - "Έρωτας" με Μιλουτίνοφ - Έκπληξη με Αμερικανό σέντερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags