Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Σφαγή" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για κορυφαία μεταγραφή - Στη λίστα και… σέντερ δυναμίτης από Ευρωλίγκα!
Μπάσκετ
| 2022-03-10 10:00:00

"Σφαγή" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για κορυφαία μεταγραφή - Στη λίστα και… σέντερ δυναμίτης από Ευρωλίγκα!

του Pick n' Scroll
"Σφαγή" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για κορυφαία μεταγραφή - Στη λίστα και… σέντερ δυναμίτης από Ευρωλίγκα!

Θέλουν να πέσουν άμεσα οι υπογραφές, όμως όλα είναι ρευστά. Ποιος είναι ο παίκτης για τον οποίο... γίνεται μάχη και πότε θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Η νέα περίπτωση σέντερ που εξετάζουν οι "αιώνιοι" και η λίστα με τους παίκτες που παρακολουθούν ενόψει καλοκαιριού.
 

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στο παιχνίδι με την Αλμπα, ο Παναθηναϊκός κοιτάει να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα παίξει στο ΣΕΦ με τους Πειραιώτες. Οι τελευταίοι έχουν μεγάλες φιλοδοξίες στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του εστιάζει στο πως θα μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα.

Και οι δύο, πάντως, ως πολύ μεγάλα σωματεία, που είναι, κοιτάζουν και την επόμενη μέρα. Για αυτό άλλωστε «σφάζονται» και για το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ, τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ. Αυτός, που θα τον πάρει, θα έχει κάνει τεράστια επιτυχία.

Παράλληλα, όμως, οι «αιώνιοι» κάνουν σκέψεις και για άλλα πράγματα. Κοιτάνε την αγορά και «σημαδεύουν» παίκτες από όλη την Ευρώπη. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα κάνουν κίνηση, βλέπουν, όμως, διάφορες περιπτώσεις, που μπορεί να τους φανούν χρήσιμες.

Όπως αυτή του Τζος Νίμπο, ο οποίος κάνει θετική σεζόν φέτος με την Ζαλγκίρις. Είναι η πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα και οι εντυπώσεις, που αφήνει ο δυναμικός σέντερ, είναι καλές. Εχει 8.3 πόντους και 6.1 ριμπάουντ αλλά το βασικότερο είναι ότι έχει περιθώρια για περισσότερα πράγματα. Αποκτώντας μεγαλύτερη εμπειρία και παίζοντας με καλύτερους συμπαίκτες από αυτούς, που έχει στην Ζαλγκίρις, εκτιμάται ότι μπορεί να δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο.

Τον Νίμπο τον κοιτάζουν ήδη με μεγάλο ενδιαφέρον διάφορες ομάδες της Ευρωλίγκας και του Eurocup και είναι σίγουρο ότι την επόμενη χρονιά θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση από την Ζαλγκίρις. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός απλώς έχουν τσεκάρει την περίπτωσή του, δίχως, όμως, να έχουν κάνει κάτι παραπάνω. Αλλωστε οι δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες έχουν ανθρώπους, που ασχολούνται κάθε μέρα με το σκάουτινγκ και σίγουρα δεν έχουν μόνο τον Νίμπο στα κιτάπια τους. Εχουν πολύ περισσότερους παίκτες, τους οποίους και ανιχνεύουν, ώστε αν χρειαστεί το καλοκαίρι, να κινηθούν σχετικά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφίγγει ο κλοιός στη Euroleague - Επιστροφή Ζοτς, οι Ρώσοι και το σενάριο... διάλυσης και ένωσης!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags