Facebook Pixel Τσούμπα Άκπομ: Ατάκες Άκπομ που φτιάχνουν τους πάντες στον ΠΑΟΚ για Γάνδη και πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-14 20:43:00

Ατάκες Άκπομ που φτιάχνουν τους πάντες στον ΠΑΟΚ για Γάνδη και πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκες Άκπομ που φτιάχνουν τους πάντες στον ΠΑΟΚ για Γάνδη και πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα ενότητας και πρόκρισης έστειλε στις δηλώσεις του ο Βρετανός επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά ενόψει της ρεβάνς με την Γάνδη στο Βέλγιο αναφέροντας ότι όλοι θέλουν να γράψουν ιστορία.

Τσούμπα Άκπομ: Έτοιμος για τον... τελικό με την Γάνδη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Βρετανός επιθετικός του ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι οι πάντες στην ομάδα θέλουν να γράψουν ιστορία.

Για το… buzzer beater που σκόραρε και τα συναισθήματα του: «Χαρούμενος, ενθουσιασμένος, ευτυχισμένος! Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που περιγράφουν τα συναισθήματα μου αυτή τη στιγμή».

Αναφορικά με το γεγονός πως είχε παρόμοια ευκαιρία κόντρα στη Γάνδη: «Αναλύω πάντα τα παιχνίδια μου. Βλέπω τι θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα σήμερα, θα συνεχίσω να δουλεύω να προπονούμαι και να είμαι έτοιμος να πετύχω περισσότερα γκολ».

Για το αν είναι έτοιμος να σκοράρει κόντρα στη Γάνδη, και τις σκέψεις του για τη ρεβάνς:  «Ναι είμαι! Την Πέμπτη θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι για την καριέρα μας, τουλάχιστον για τους περισσότερους εδώ στην ομάδα. Ήρθε η ώρα να γράψουμε κι άλλη ιστορία με τον ΠΑΟΚ. Το κάναμε στο παρελθόν, θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να πάμε μακριά στην Ευρώπη, να δείξουμε στον κόσμο τη σημαίνει ΠΑΟΚ! Θέλουμε να εδραιώσουμε τον ΠΑΟΚ στον παγκόσμιο χάρτη, όχι απλά στην Ελλάδα. Τώρα είναι η στιγμή να το κάνουμε, να το δείξουμε σε όλους. Έχουμε μια φανταστική ομάδα, έναν τεράστιο σύλλογο με αμέτρητους φιλάθλους και μεγάλες φιλοδοξίες. Ήρθε η στιγμή να τα καταφέρουμε!», είπε ο Τσούμπα Άκπομ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags