Facebook Pixel Παπέ Σισέ: Δεν έχουν... ηρεμήσει ακόμα με τον τραυματισμό του Σισέ - Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 22:14:00

Δεν έχουν... ηρεμήσει ακόμα με τον τραυματισμό του Σισέ - Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις

Sportdog Team
Δεν έχουν... ηρεμήσει ακόμα με τον τραυματισμό του Σισέ - Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις

Μπορεί τελικά στον Ολυμπιακό ο συναγερμός να... έληξε με τον τραυματισμό του Αφρικανού αμυντικού στον αγώνα με τον ΠΑΣ, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα θα ακολουθήσει νέος γύρος εξετάσεων.

Παπέ Σισέ: Για την Σενεγάλη πέταξε ο Αφρικανός αμυντικός του Ολυμπιακού, μιας και μετά το πρώτο σοκ φάνηκε ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός, μιας και μετά από δύο ώρες της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ ο ποδοσφαιριστής δεν πονούσε και μετά τις εξετάσεις το βράδυ της Κυριακής (20/3), διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό και κάπως έτσι πήρε το αεροπλάνο με προορισμό το Ντακάρ.

Πάντως οι άνθρωποι της Σενεγάλης, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την χώρα, επιθυμούν να τον εξετάσουν και οι γιατροί της Εθνικής ομάδας, μιας και δεν θέλουν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στα μπαράζ με την Αίγυπτο που οδηγούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού να είναι σίγουρο ότι ο Παπέ Σισέ είχε μια απλή κάκωση και τίποτα περισσότερο, με το άγχος πλέον να είναι να επιστρέψει υγιής από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags