Facebook Pixel Έχασε... αλλά στο χέρι του!
| 2011-12-13 22:19:00

Έχασε... αλλά στο χέρι του!

Έχασε... αλλά στο χέρι του!

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στην έδρα της Νίμπουρκ που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο, με την πρόκρισή του να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Ρούντουπις σε ένα ματς ζωής ή θανάτου.

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στην έδρα της Νίμπουρκ και πλέον θα παίξει τα πάντα την επόμενη αγωνιστική στο Αλεξάνδρειο. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή γνώρισε την πρώτη του εκτός έδρα ήττα στη διοργάνωση και πλέον θέλει νίκη ακόμη και στον πόντο κόντρα στη Ρουντούπις. Αντιθέτως η Νίμπουρκ «κλείδωσε» την πρωτιά και... φεύγει για Last 16.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Άρης είχε πολλές φορές την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη, αλλά δεν μπορούσε να διαχειριστή το προβάδισμα που κέρδιζε. Η Νίμπουρκ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Άρη και την αστοχία του και κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στο Last 16 μία αγωνιστική πριν το τέλος της πρώτης φάσης.

ΜVP: Ο Ντομινίκ Τζέιμς οδηγούσε την επίθεση του Άρη σκοράροντας 28 πόντους (μόνο ο Μπόγρης κατάφερε να φτάσει στους 10). Σε κρίσιμα σημεία μείωνε τη διαφορά και κρατούσε την ελληνική ομάδα «ζωντανή». Ωστόσο ένα λεπτό πριν το τέλος υπέπεσε στο δεύτερό του λάθος σε κρίσιμη επίθεση για την ομάδα, όταν έκανε βήματα με την μπάλα ν' αλλάζει κατοχή.

ΑΦΑΝΤΟΙ: Τσαλδάρης και Ταπούτος ήταν οι πρωταγωνιστές της νίκης του Άρη στην Καβάλα, ωστόσο απόψε δεν ήταν αρκετά άστοχοι και δεν κατάφεραν να βοηθήσουν όσο θα ήθελαν.

ΚΕΥ POINT: Ο Βεργίνης πάσαρε στον Τσαλδάρη λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος με τον δεύτερο να αστοχεί έξω από τα 6,75μ. (75-72) και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι «σφράγισαν» τη νίκη από τη γραμμή των βολών. O Άρης είχε τη δυνατότητα να φύγει με το «διπλό» αλλά δέχτηκε σερί 11-0 στο τελευταίο δίλεπτο κι όταν το σκορ ήταν υπέρ του με 67-72!

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Στη Τσεχία βρέθηκαν περίπου 30 φίλαθλοι του Άρη που κρατούσαν «ζωντανή» την εξέδρα. Η ομάδα τους έπαιξε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, αλλά δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί όποια διαφορά κέρδιζε.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags