Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο… επόμενος Σαμοντούροφ - ΠΑΟ και Ολυμπιακός για Έλληνα άσο - Θυμίζει… Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-03-27 20:08:00

Ο… επόμενος Σαμοντούροφ - ΠΑΟ και Ολυμπιακός για Έλληνα άσο - Θυμίζει… Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο… επόμενος Σαμοντούροφ - ΠΑΟ και Ολυμπιακός για Έλληνα άσο - Θυμίζει… Διαμαντίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος είναι ο γκαρντ που εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά του; Οι δύο ομάδες ήδη τον παρακολουθούν και εκτιμούν πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα project του ελληνικού μπάσκετ. Δείτε ποιος είναι και παρακολουθείστε τον εν δράσει...

Μπορεί ακόμα να μην έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως το όνομα του Αλέξανδρου Σαμοντούροφ έχει αποκτήσει κεντρικό ρόλο στο ρεπορτάζ των Πράσινων, καθώς ο νεαρός άσος είναι παίκτης που ξεχώριζε στην ομάδα ΔΕΚΑ τού Νίκου Χατζηβρέττα και, παρά το σενάριο που ήθελε τον Ολυμπιακό να τον υπογράφει κατέληξε στο Τριφύλλι.

Με την ευκαιρία είναι καλό να σημειώσουμε ότι ο παλαίμαχος άσος τού Παναθηναϊκού έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ακαδημία του, καθώς έχει 450 παιδιά, καλούς προπονητές και δικό του γήπεδο. Κάτι που σημαίνει ότι έχει δώσει βάρος στην υποδομή και χτίζει σιγά-σιγά τα ταλέντα που διαχειρίζεται.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει οργανόγραμμα και σωστή λειτουργία στην ακαδημία του, με αποτέλεσμα να έχει προκύψει η ΔΕΚΑ, οι επιτυχίες της, αλλά και να έχουν ξεπεταχτεί παίκτες όπως ο Σαμοντούροφ. Για τον νεαρό άσο είχαν ακουστεί πολλά το προηγούμενο διάστημα στη συμπρωτεύουσα, όσον αφορά το ενδιαφέρον που είχαν δείξει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Για την ιστορία, να πούμε ότι ερχόντουσαν σκάουτερ ακόμα και από Κολέγια τής Αμερικής για να τον παρακολουθήσουν, όλο το προηγούμενο διάστημα! Αλλά ο Διαμαντίδης με τον Παππά είχαν βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, όταν έπαιξε η εφηβική ομάδα τού Παναθηναϊκού με την ΔΕΚΑ, αλλά και ο Χρήστος Μπαφές (που πλέον έχει τον ρόλο τού Sports Director στον Ολυμπιακό), όταν έπαιξαν οι Πειραιώτες με την εφηβική τους ομάδα εναντίον της ΔΕΚΑ.

Να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα; Πλην του Σαμοντούροφ, στην ΔΕΚΑ υπάρχει ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο που ακόμα δεν φαίνεται ότι το έχουν εντοπίσει οι μεγάλοι τού ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι ο Λευτέρης Λιοτόπουλος, που είναι σούπερ εγκεφαλικός παίκτης και ξεχωρίζει από τα παιδιά του Χατζηβρέττα. Κρατήστε το όνομά του και θα μας θυμηθείτε. Ήδη οι "αιώνιοι" παρακολουθούν την περίπτωσή του με μεγάλη προσοχή...

Πρόκειται για 15χρονο άσο από τα Διαβατά, που αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ, με ύψος αυτή τη στιγμή στο 1,90 μ., που είναι θετικός σε άμυνα και επίθεση, είναι εξαιρετικός πασέρ και, το κυριότερο, έχει μακριά χέρια! Όπως ακριβώς ο Δημήτρης Διαμαντίδη!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κίνδυνος" για Παπαγιάννη λόγω NBA - Αυτό είναι το συμβόλαιό του - "Χρυσή" ρήτρα για ΠΑΟ!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags