Facebook Pixel Όπως το μωρό… τώρα μαθαίνει ο Άρης
| 2011-12-14 17:48:00

Όπως το μωρό… τώρα μαθαίνει ο Άρης

Όπως το μωρό… τώρα μαθαίνει ο Άρης

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης παρομοίασε τον ΑΡΗ με ένα… μωρό θέλοντας να δείξει τα βήματα που κάνει η ομάδα σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Και αυτό επιβεβαιώθηκε πλήρως στην Τσεχία όπου είχε την νίκη στα χέρια του για 38λεπτά …

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης παρομοίασε τον ΑΡΗ με ένα… μωρό θέλοντας να δείξει τα βήματα που κάνει η ομάδα σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Και αυτό επιβεβαιώθηκε πλήρως στην Τσεχία όπου είχε την νίκη στα χέρια του για 38λεπτά αλλά τελικά έχασε. Όπως ένα μωρό που αρχικά παίρνει κάτι στα χέρια του και ενθουσιάζεται αλλά μετά από λίγα λεπτά, κάτι άλλο τραβάει την προσοχή του και το παρατάει. Ο ενθουσιασμός των «κιτρίνων» ήταν αυτός που τους στέρησε την νίκη από μία ομάδα η οποία έχει έμπειρους παίκτες, δυνατό σύνολο και το απέδειξε όταν απέκλεισε την Χίμκι στα προκριματικά της Ευρωλίγκα.

Αλλά αυτός ο ΑΡΗΣ για μία ακόμη φορά έδειξε καλά δείγματα γραφής, μιας και είχε τον έλεγχο για 38 λεπτά απέναντι σε μία ομάδα η οποία αν έπαιζε στην Α1, τότε θα ήταν σίγουρα μέσα στην πρώτη τετράδα.

Χρειάζεται δουλειά είναι αλήθεια, αλλά η βελτίωση είναι φανερή, από αγώνα σε αγώνα. Ο Τζέιμς βρίσκει τον ρόλο του, το ίδιο ισχύει και για τους Μαυραειδή, Μάλντροου, Ντέιβις. Ο Μπόγρης έχει δώσει δύναμη μέσα στην ρακέτα, επιτέλους ο ΑΡΗΣ βρήκε έναν παίκτη που να παίζει με… πλάτη, να απειλεί από κοντά. Ο Τσαλδάρης κατά διαστήματα δείχνει κομμάτια από τις αληθινές του δυνατότητες, θέλει τον χρόνο. Ο Ταπούτος είναι ο παίκτης ο οποίος μπορεί να σε… σώσει, όπως έκανε στην Καβάλα αλλά χθες ήταν άστοχος έχοντας πάντως και 11 ριμπάουντ.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags