Facebook Pixel Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Υπόκλιση Γιασικεβίτσιους σε Ολυμπιακό - Ποιους παίκτες αποθέωσε
| 2022-03-31 22:16:00

Υπόκλιση Γιασικεβίτσιους σε Ολυμπιακό - Ποιους παίκτες αποθέωσε

Sportdog Team
Υπόκλιση Γιασικεβίτσιους σε Ολυμπιακό - Ποιους παίκτες αποθέωσε

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους Ερυθρόλευκους ο Λιθουανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (1/4) στο ΣΕΦ για την Euroleague.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Απίστευτη αποθέωση από τον Λιθουανό τεχνικό της Μπαρτσελόνα προς τον Ολυμπιακό, με τον Σάρας να κάνει στις δηλώσεις του ιδιαίτερη αναφορά στους Σλούκα, Βεζένκοφ και Φαλ, ενώ υπογράμμισε πως οι Καταλανοί δε θα… τρελαθούν για το αποτέλεσμα.

«Έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να είμαστε πρώτοι στην κανονική περίοδο και θα παίξουμε χωρίς να… τρελαθούμε για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, το ματς αυτό είναι μία ευκαιρία να δείξουμε βελτίωση και να δούμε την κατάσταση ορισμένων παικτών. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που κυκλοφορεί την μπάλα πολύ καλά και εξαρτάται αρκετά από την περιφέρεια. Φαλ και Βεζένκοφ προσφέρουν πολλά, όπως και οι Σλούκας, Γουόκαπ και Ντόρσεϊ. Τα κλειδιά είναι πάντα εκείνοι»

Για το φορτωμένο πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα: «Ο Μάρτιος ήταν ένας… τρελός μήνας για εμάς. Αυτό δεν θα πρέπει να γίνεται πια, είναι απαράδεκτο. Έχουμε δει πολλές ομάδες με προβλήματα και μυϊκούς τραυματισμούς. “Σκοτώνουμε” τους παίκτες. Αυτό πάει πολύ!».

Για τη συμμετοχή του Σανλί: «Θα εξαρτηθεί από το πως θα αισθάνεται αύριο. Εάν όλα πάνε καλά, τότε θα πάρει μερικά λεπτά», είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags