Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Υπερηχητικός" Ντόντσιτς απογοήτευσε τον Giannis (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2022-04-04 07:24:00

"Υπερηχητικός" Ντόντσιτς απογοήτευσε τον Giannis (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Υπερηχητικός" Ντόντσιτς απογοήτευσε τον Giannis (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Λούκα Ντόντσιτς κατέγραψε το τρίτο του double-double στις τέσσερες τελευταίες αναμετρήσεις, οδηγώντας τους Μάβερικς στη νίκη με 118-112 επί των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι και εδραιώνοντας τη θέση του Ντάλας στην τετράδα της Δυτικής Περιφέρειας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Σλοβένος σταρ σημείωσε 32 πόντους, μοίρασε 15 ασίστ και μάζεψε 8 ριμπάουντ, βοηθώντας το Ντάλας να βελτιώσει το ρεκόρ του σε 49-30. Ο Ντουάιτ Πάουελ πρόσθεσε 22 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Ρέτζι Μπούλοκ σημείωσε 16 πόντους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλεψε από το Μιλγουόκι (48-30) με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ, σημειώνοντας το έβδομο σερί double-double. Ο Τζρου Χόλιντεϊ πρόσθεσε 20 πόντους και 9 ασίστ, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις σταμάτησε στους 17 πόντους και ο Μπρουκ Λόπεζ στους 14.

Στη Βοστώνη, ο Τζέιλεν Μπράουν σταμάτησε στους 32 πόντους και ο Τζέισον Τέιτουμ στους 22, στη νίκη των Μπόστον Σέλτικς με 144-102 επί των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Ο Ντέρικ Γουάιτ πρόσθεσε άλλους 17 πόντους για τους Κέλτες, οι οποίοι προηγήθηκαν με 43 πόντους στην τελευταία εντός έδρας υποχρέωση τους στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ (ακολουθούν τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε). Με την αποψινή νίκη οι Σέλτικς (49-30) αναρριχήθηκαν στη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, προσπερνώντας τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις και ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ προσπάθησαν από τους Ουίζαρνς (34-44), σημειώνοντας από 17 πόντους, ενώ ο Ις Σμιθ πρόσθεσε 16. Η Ουάσιγκτον είχε κερδίσει τέσσερα από τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της, ενώ αγωνίστηκε χωρίς τον φόργουορντ της Κάιλ Κούζμα, ο οποίος έμεινε εκτός για ένατο διαδοχικό αγώνα, λόγω τενοντίτιδας στο δεξί γόνατο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags