Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας: Έβγαλε είδηση ο Μπαρτζώκας μετά τον ΠΑΟΚ - Ατάκες για την κατάσταση Φαλ και Σλούκα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-04-04 21:08:00

Έβγαλε είδηση ο Μπαρτζώκας μετά τον ΠΑΟΚ - Ατάκες για την κατάσταση Φαλ και Σλούκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση ο Μπαρτζώκας μετά τον ΠΑΟΚ - Ατάκες για την κατάσταση Φαλ και Σλούκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας τεχνικός των Ερυθρολεύκων μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση των δύο παικτών που είναι εκτός λόγω ίωσης.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να περάσει από την έδρα του ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα τεχνικό της ομάδας στις δηλώσεις του εκτός από τον αγώνα να αναφέρεται και στην κατάσταση που βρίσκονται οι Φαλ και Σλούκας που ταλαιπωρούνται εδώ και μέρες από ίωση.

Για το αν είναι είναι εκνευρισμένος από την επιστροφή του ΠΑΟΚ: «Καθόλου. Είχαμε τον έλεγχο. Έκανε καλή προσπάθεια ο ΠΑΟΚ, ίσως τον υποτιμήσαμε κάπως».

Για την πορεία του Ολυμπιακού από εδώ και στο εξής: «Είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν μπορώ να πω πράγματα άμεσα. Παίζουμε σε λίγες μέρες με τον Άρη. Θα παλέψουμε. Είμαστε σε καλό επίπεδο για να παλέψουμε για κάθε τίτλο».

«Ήταν ένα έντονο παιχνίδι, όπως πάντα στην ατμόσφαιρα της Πυλαίας. Παρά τις ελλείψεις του πάλεψε ο ΠΑΟΚ. Εμείς θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι χωρίς να κουραστούμε, είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και κάναμε λάθη στο τέλος. Γενικά ελέγξαμε το παιχνίδι, έπρεπε όμως να είναι πιο διαδικαστικό. Κρατάμε τη νίκη στο τέλος.

Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα στη θέση του σέντερ και θα έπαιζε με φόργουορντ. Άλλες φορές είναι αδυναμία για μια ομάδα αυτό, άλλες όχι. Προσπάθησε να παίξει, και εμείς χωρίς να κάνουμε τα πράματα που θέλαμε ακριβώς . Δε θέλαμε να πιεστούμε πολύ σε επαφές με τη ρακέτα, σκοράραμε σχετικά εύκολα. Περίμενα να παίξουμε καλύτερα, ήταν τόσο βαρύ το πρόγραμμα που δε θέλαμε κάτι παραπάνω»

Για τους απόντες Φαλ και Σλούκα: «Ο Φαλ περιμένουμε να παίξει με τον Άρη, έκανε 1-2 προπονήσεις. Ο Σλούκας είχε πυρετό μέχρι χθες και θα τον περιμένουμε τις επόμενες ημέρες», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags