Facebook Pixel Αναντολού Εφές - Μπάγερν Μονάχου: "Αγκαλιάζει" την 5η θέση η Εφές - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι των πλέι οφ!
Μπάσκετ
| 2022-04-06 23:08:00

"Αγκαλιάζει" την 5η θέση η Εφές - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι των πλέι οφ!

Sportdog Team
"Αγκαλιάζει" την 5η θέση η Εφές - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι των πλέι οφ!

Η Αναντολού Εφές υπερασπίστηκε την έδρα της, απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου και πλησίασε ακόμη περισσότερο την πέμπτη θέση της κανονικής περιόδου της Euroleague, με την οποία δεν θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναντολού Εφές - Μπάγερν Μονάχου: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επικράτησε με 81-76 της γερμανικής ομάδας στην Πόλη, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 16-11 και υποχρεώνοντας τους Βαυαρούς στη 14η ήττα τους σε 27 αγώνες, «κλειδώνοντας» και μαθηματικά την 8η θέση της κατάταξης, η οποία την φέρνει οριστικά αντιμέτωπη στα πλέι οφ με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. 

Κορυφαίος των νικητών ο Σέιν Λάρκιν με 20 πόντους, ενώ από τους Γερμανούς ξεχώρισε ο Όγκουστιν Ρούμπιτ με 15.

Πλέον, με την αποψινή ήττα της Μπάγερν, η Μονακό θα είναι οριστικά έβδομη και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της πλέι οφ (την ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση), που θα είναι ο Ολυμπιακός ή η Ρεάλ Μαδρίτης. 

Τα δεκάλεπτα: 28-21, 44-39, 67-62, 81-76

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags