Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρόμαξαν" στον ΠΑΟ λόγω... Ολυμπιακού - Έρχονται μεγάλες φουρτούνες - Έχουν γίνει... εγκλήματα!
Μπάσκετ
| 2022-04-06 23:30:00

"Τρόμαξαν" στον ΠΑΟ λόγω... Ολυμπιακού - Έρχονται μεγάλες φουρτούνες - Έχουν γίνει... εγκλήματα!

του Pick n' Scroll
"Τρόμαξαν" στον ΠΑΟ λόγω... Ολυμπιακού - Έρχονται μεγάλες φουρτούνες - Έχουν γίνει... εγκλήματα!

Σε... άλλο γήπεδο οι παίκτες, κρίνονται πολλά πλέον στο ντέρμπι! Ο Παναθηναϊκός έχασε εύκολα και από την Άλμπα Βερολίνου και πλέον έχει ως στόχο να αποφύγει την τελευταία θέση στην Ευρώπη και παράλληλα να νικήσει τους Πειραιώτες για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στην Ελλάδα. Αν δεν τα καταφέρει, τα προβλήματα θα είναι τεράστια...

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία ακόμη ήττα στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά από την Άλμπα, και πλέον μόνο αν κερδίσει την Φενέρ σε δύο μέρες, θα αποφύγει την τελευταία θέση.

Οι «πράσινοι» είχαν δείξει πολύ καλό πρόσωπο με την Ρεάλ και καλό με την ΑΕΚ, αλλά το βράδυ της Τετάρτης πήγαν στο άλλο άκρο. Ηταν πλαδαροί, δεν πάλεψαν όσο θα έπρεπε να παλέψουν και εν τέλει έχασαν εύκολα από μία ομάδα, που δεν έχει ιδιαίτερο ταλέντο, αλλά ξέρει τι ζητάει μέσα στο παρκέ.

Μόνο ο Νεμάνια Νέντοβιτς αξίζει τον τίτλο του διακριθέντα. Οι υπόλοιποι με εξαίρεση κάπως τον Οκάρο Ουάιτ ήταν εκτός τόπου και χρόνου κάτι, που κόστισε στην ομάδα τους.

Και ανησύχησε παράλληλα τον κόσμο του Παναθηναϊκού αυτή η εμφάνιση στο Βερολίνο, αφού την Δευτέρα υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκεί, όπου θα κριθεί η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Α1. Αν χάσει κι αυτό το ματς το «τριφύλλι», τότε θα μπει σε μεγάλες φουρτούνες, που είναι άγνωστο πως μπορούν να εξελιχθούν.

Προς το παρόν, πάντως, υπάρχει το παιχνίδι με την Φενέρ, όπου εννοείται θα επιζητηθεί η νίκη, αλλά κυρίως ο Δημήτρης Πρίφτης θα περιμένει από τους παίκτες του να αντιδράσουν πριν από το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο τραυματισμός του Νέντοβιτς (διάστρεμμα λένε οι πρώτες εκτιμήσεις) λίγο πριν από το τέλος του αγώνα στη Γερμανία έβαλε σε αναμμένα κάρβουνα τους «πράσινους», αλλά όπως και να έχει με τον Ολυμπιακό η νίκη είναι μονόδρομος. Αν χαθεί και το πλεονέκτημα της έδρας, ο Παναθηναϊκός θα ψάχνει από κει και πέρα μία μεγάλη υπέρβαση.

Και μέσα σε όλα αυτά, συνεχίζει να παίζει χωρίς τον Στέφαν Γιόβιτς. Συνεχίζει χωρίς να παίζει με ικανοποιητικό πλέι-μέικερ, αφού την τελευταία διετία έχουν γίνει «εγκλήματα» σε αυτή την θέση. Μία με τον Πέρι, μία με τον Σάικς, μία με τον Πιέρ Τζάκσον, μία με τον Φέρελ. Τα παραδείγματα είναι πολλά και πληγώνουν τους πρωταθλητές Ελλάδας, που ελπίζουν, πάντως, έστω και στην τελική ευθεία της σεζόν να δουν την ομάδα τους να δείχνει καλό πρόσωπο και να παίρνει το πρωτάθλημα απέναντι σε έναν Ολυμπιακό, που μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλύτερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή για Νέντοβιτς - Κίνηση που λέει πολλά πριν τον Ολυμπιακό - Όλη η αλήθεια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags