Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ραγδαίο ρεπορτάζ για ΠΑΟ - Πότε τελειώνει του προπονητή - "Το μοντέλο έσοδα-έξοδα δεν λειτουργεί"
Μπάσκετ
| 2022-04-13 12:23:00

Ραγδαίο ρεπορτάζ για ΠΑΟ - Πότε τελειώνει του προπονητή - "Το μοντέλο έσοδα-έξοδα δεν λειτουργεί"

Sportdog Team
Ραγδαίο ρεπορτάζ για ΠΑΟ - Πότε τελειώνει του προπονητή - "Το μοντέλο έσοδα-έξοδα δεν λειτουργεί"

Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε για όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι μέσα στη μέρα οι «πράσινοι» θα αποφασίσουν για τον αντικαταστάτη του Πρίφτη.

Παναθηναϊκός: Στις εξελίξεις στο θέμα προπονητή, Διαμαντίδη, Αλβέρτη και όσα απασχολούν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Γιώργος Πετρίδης, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα», των Βάιο Τσούτσικα και Τάσο Νικολογιάννη.

Παράλληλε τόνισε ότι το μοντέλο εσόδων-εξόδων δεν βγαίνει με τίποτα, κάτι που αποδεικνύει όχι μόνο η κακή αγωνιστική εικόνα, αλλά και η τρύπα των τριών εκατομμυρίων ευρώ που κάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος πρέπει με τη σειρά του να αναλάβει και αυτός το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.

Όλο το βάρος πλέον πέφτει στον Αργύρη Πεδουλάκη ο οποίος εκτός από το κομμάτι των παικτών, εκεί όπου ίσως υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, θα αποφασίσει και για τον επόμενο προπονητή, με τον Γιώργο Βόβορα να είναι ο επικρατέστερος για την αντικατάσταση του Πρίφτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags