Facebook Pixel ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ξεφεύγει η κατάσταση στην ΤΣΣΚΑ - Χαμός με Μπολομπόι - "Δεν γυρίζω πίσω, απειλείτε παίκτες" (pic)
Μπάσκετ
| 2022-04-27 12:38:00

Ξεφεύγει η κατάσταση στην ΤΣΣΚΑ - Χαμός με Μπολομπόι - "Δεν γυρίζω πίσω, απειλείτε παίκτες" (pic)

Sportdog Team
Ξεφεύγει η κατάσταση στην ΤΣΣΚΑ - Χαμός με Μπολομπόι - "Δεν γυρίζω πίσω, απειλείτε παίκτες" (pic)

Στα άκρα φτάνουν οι σχέσεις των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Τζοέλ Μπολομπόι, με τον παίκτη να ξεσπάει στα social media, κάνοντας λόγο για απειλές.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Με την διοίκηση της ρωσικής ομάδας τα έβαλε ο 28χρονος ψηλός, όταν του ζήτησε να επιστρέψει στην Ρωσία και να πληρώσει και ένα χρηματικό ποσό.

Ο Μπολομπόι, που έχει γεννηθεί στην Ουκρανία και έχει διπλή υπηκοόοτητα ως Ρώσος και Αμερικανός, δημοσίευσε το σχετικό έγγραφο, που του έστειλε η "ρωσική αρκούδα" στα social media και έριξε... καρφιά εναντίον της ΤΣΣΚΑ, κάνοντας λόγο για απειλές και τιμωρίες.

«Αφήστε με! Σας έχω ήδη πει ότι δεν θα επιστρέψω. Προσπαθείτε να πείσετε τους παίκτες με απειλές για τιμωρία. Είπατε σε μένα και σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να φύγουμε και ότι καταλαβαίνετε πως το ζήτημα της Ρωσίας με την Ουκρανία έχει κλιμακωθεί», έγραψε ο Μπολομπόι και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στην ρωσική ομάδα.

Δείτε το σχετικό post:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags