Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Επίθεση" σε Παπανικολάου - "Κάποιοι παίκτες κάνουν βρώμικα πράγματα"!
Μπάσκετ
| 2022-04-29 13:26:00

"Επίθεση" σε Παπανικολάου - "Κάποιοι παίκτες κάνουν βρώμικα πράγματα"!

Sportdog Team
"Επίθεση" σε Παπανικολάου - "Κάποιοι παίκτες κάνουν βρώμικα πράγματα"!

Λίγες ώρες πριν τον... τελικό στο Μονακό, άσος των Μονεγάσκων τα "χώνει" στον άσο του Ολυμπιακού.
 

Για τη φάση στην οποία έκανε... κεφαλοκλείδωμα στον Κώστα Παπανικολάου στο Game 3 με τον Ολυμπιακό, χωρίς-παραδόξως-να αποβληθεί, μίλησε ο Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός φόργουορντ της Μονακό τοποθετήθηκε για το περιστατικό με διφορούμενο τρόπο, αφού παρότι ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του, άφησε αιχμές για «βρώμικες» ενέργειες από κάποιους παίκτες.

«Πάντα παίζω με ένταση, αλλά κάποιοι παίκτες, κάνουν κάποια ελαφρώς "βρώμικα" πράγματα. Στο τέλος της ημέρας έτσι παίζουν. Αντέδρασα υπερβολικά και δεν έπρεπε. Ζητώ συγνώμη για αυτό. Εάν το παρακολουθεί, ζητώ συγνώμη, αλλά κάποιες στιγμές, κάποιοι παίκτες κάνουν κάποια "βρώμικα" πράγματα και αυτό είναι απλά ο τρόπος που παίζουν. Στο τέλος της ημέρας όμως, δεν μπορώ να κάνω τέτοια πράγματα και παρασύρθηκα σε εκείνη τη στιγμή», ανέφερε ο πρώην ΝΒΑερ.



Όσο για το τι πρέπει να κάνει η Μονακό για να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά με τον Ολυμπιακό. «Πρέπει να αμυνθούμε από το τζάμπολ. Αμυνθήκαμε κάποιες φορές και είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά τότε πήραν ένα νέο προβάδισμα. Πρέπει να παίξουμε και τα 40 λεπτά άμυνα, να είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε την έξτρα πάσα 40 λεπτά και θα χρειαστούμε τους πάντες. Ο Μάικ (Τζέιμς) δεν θα έχει και άλλο παιχνίδι σαν αυτό που είχε. Είμαι σίγουρος πως θα βγει να παίξει. Έχει υπάρξει σε τέτοιες καταστάσεις παλαιότερα. Θέλουμε ένα μιξ των βετεράνων και των νέων να παίξουν όπως όλη τη σεζόν».

Σχετικά με την άποψη που έχει σχηματίσει για τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Είναι πολύ καλά προπονημένη ομάδα. Έχουν τόση πολλή εμπειρία και παίζουν σαν ομάδα. Δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα λάμψει. Στο τέλος της ημέρας έχουν 5 παίκτες στο παρκέ που παίζουν μαζί και παλεύουν. Όλοι παλεύουν. Πρέπει να τους προσέξεις όλους, γιατί όλοι έχουν κάτι που κάνουν καλά. Όλοι παίζουν τον ρόλο τους. Στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που χρειάζεσαι. Όταν είσαι σε μια ομάδα, θέλεις όλοι να παίζουν τον ρόλο τους και να μην κάνουν κάτι που δεν μπορούν. Έχουν παίκτες που παίζουν τον ρόλο τους και κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν».

Τέλος, για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και πώς την αντιμετώπισε ο ίδιος επισήμανε: «Είναι άλλη μια ευκαιρία. Το βλέπω σαν μια ακόμα ευκαιρία. Μου αρέσει η πίεση, μου αρέσουν οι δύσκολες καταστάσεις και αυτή ήταν μια τέτοια. Ήταν τόσο θορυβώδεις και ήθελα να είμαι μέρος αυτού. Δεν έπαιξα καλά στο πρώτο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο επέστρεψα και εξιλεώθηκα. Ξέρουμε πως αν πάμε σε πέμπτο ματς η κατάσταση θα είναι 10 φορές πιο δύσκολη από αυτό που συναντήσαμε. Οι οπαδοί τους είναι τρομεροί και τους βοηθούν πολύ οπότε ξέρουμε πως θα είναι χειρότερα στο πέμπτο ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags