Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα: "Ζωντανή" η Μπάγερν για Final Four - Νίκησε τη Μπαρτσελόνα και έστειλε την σειρά σε Game 5
Μπάσκετ
| 2022-04-29 23:58:00

"Ζωντανή" η Μπάγερν για Final Four - Νίκησε τη Μπαρτσελόνα και έστειλε την σειρά σε Game 5

Sportdog Team
"Ζωντανή" η Μπάγερν για Final Four - Νίκησε τη Μπαρτσελόνα και έστειλε την σειρά σε Game 5

Η Μπάγερν έπαιξε άμυνα για σεμινάριο, η Μπαρτσελόνα σούταρε με απογοητευτικά ποσοστά και κάπως έτσι η σειρά πάει σε Game 5, αφού η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι πήρε τη νίκη (59-52) στο Audi Dome.

Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα: Η Μπαρτσελόνα μπήκε στο Game 4 με στόχο να τελειώσει τη σειρά, η Μπάγερν όμως δεν έδειξε -στο ελάχιστο- διατεθειμένη να αφήσει να συμβεί κάτι τέτοιο. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έκανε τρομερή αμυντική προσπάθεια, κράτησε πολύ χαμηλά εκείνη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και πήρε τη νίκη - ισοφάριση (59-52), οδηγώντας τη σειρά σε Game 5, το οποίο θα γίνει την Τρίτη 3 Μαΐου στις 21:00 στο Palau Blaugrana.

Ο αγώνας

Η εκκίνηση του αγώνα δεν είχε καμία σχέση με αυτόν που προηγήθηκε, πριν από δύο βράδια. Η Μπάγερν έλεγξε τον ρυθμό, δυσκόλεψε κάθε σουτ της Μπαρτσελόνα και δικαιώθηκε. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα (11-8 στο 7'), το οποίο κατάφεραν να μεγαλώσουν σημαντικά στην πορεία της αναμέτρησης. Το +12 (29-17 στο 15') εξηγούσε πολλά για την εικόνα του αγώνα ως εκείνο το σημείο, ειδικά από την στιγμή που οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχαν 3/17 σουτ και 6 λάθη. Μέχρι την ανάπαυλα τίποτα δεν άλλαξε επί της ουσίας, αφού η Μπάγερν συνέχισε να αποδίδει εξαιρετικά στην άμυνα και να "πατάει" εκεί για το +11 (36-25) του ημιχρόνου.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους συνέχισε να δοκιμάζει πράγματα με την ελπίδα να αλλάξει ο ρυθμός του αγώνα, αλλά οι παίκτες του συνέχισαν να είναι απογοητευτικά άστοχοι. Με την Μπαρτσελόνα να κλείνει την τρίτη περίοδο με 9/38 σουτ και 12 λάθη άλλωστε, δεν μπορούσε να υπάρχει ελπίδα ανατροπής. Η Μπάγερν διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας (50-34 στο 30'), δείχνοντας πολύ πιο έτοιμη για τη νίκη, που θα οδηγούσε τη σειρά σε Game 5.

Όπως κι έγινε, αφού οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν το παραμικρό περιθώριο στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν σε ανατροπή. Η Μπάγερν έφτασε στην επικράτηση, δίνοντας παράταση στην αγωνία της πρόκρισης στο Final Four του Βελιγραδίου.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαμόνικα - Πουκλ - Νίκολιτς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-12, 36-35, 50-34, 59-52.

Πηγή: Sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags