Facebook Pixel Sportdog.gr | "Μπαμ" στην Ευρώπη με κορυφαίο NBAer - Γίνεται... Γάλλος για να τα σαρώσει όλα με την εθνική!
Μπάσκετ
NBA
| 2022-05-02 23:19:00

"Μπαμ" στην Ευρώπη με κορυφαίο NBAer - Γίνεται... Γάλλος για να τα σαρώσει όλα με την εθνική!

Sportdog Team
"Μπαμ" στην Ευρώπη με κορυφαίο NBAer - Γίνεται... Γάλλος για να τα σαρώσει όλα με την εθνική!

Κινεί τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να πάρει τη γαλλική υπηκοότητα και να αγωνιστεί στους "Τρικολόρ" δίπλα σε Γκομπέρ, Φουρνιέ και πολλά ακόμα αστέρια.
 

Οι μονομαχίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Τζοελ Εμπίιντ είναι μνημειώδεις στα παρκέ του ΝΒΑ, ενδέχεται όμως να μεταφερθούν και στις διοργανώσεις εθνικών ομάδων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το γαλλικό δίκτυο «RMC» ο θηριώδης σέντερ των Φιλαδέλφεια Σίξερς έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες με σκοπό να πάρει τη γαλλική υπηκοότητα και να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας.

Ο Εμπίιντ είχε φτάσει κοντά στο να εξασφαλίσει τη γαλλική υπηκοότητα πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά δεν τα κατάφερε και επέλεξε την Εθνική Καμερούν με την οποία ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί ούτε μια φορά σε επίσημο παιχνίδι.

Εάν αυτή τη φορά ο πρώτος σκόρερ της φετινής σεζόν στο NBA καταφέρει να... γίνει Γάλλος και επίσημα, θα δημιουργήσει μια εκπληκτική ομάδα στην εθνική, στο πλευρό των Γκομπέρ, Φουρνιέ, Ντε Κολό και πολλών ακόμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαφή με κορυφαίο πλέι-μέικερ ο ΠΑΟ - Μεταγραφή από το… πάνω ράφι - Παίκτης για F4 Ευρωλίγκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags