Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας: Δηλώσεις... φωτιά Μπαρτζώκα για Final Four - "Κλειδί" της πρόκρισης ο κόσμος του Ολυμπιακού
Μπάσκετ
| 2022-05-05 00:33:00

Δηλώσεις... φωτιά Μπαρτζώκα για Final Four - "Κλειδί" της πρόκρισης ο κόσμος του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Δηλώσεις... φωτιά Μπαρτζώκα για Final Four - "Κλειδί" της πρόκρισης ο κόσμος του Ολυμπιακού

Στην σημασία της πρόκρισης στο Final Four της διοργάνωσης στάθηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέροντας παράλληλα και την σημαντική παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Γιώργος Μπαρτζώκας:  Δηλώσεις έκανε μετά τη νίκη και την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της Euroleague ο τεχνικός της ομάδας όπου και ανέφερε ότι το αποτέλεσμα ήρθε μιας και ο κόσμος μπήκε στην... εξίσωση του αγώνα, τονίζοντας μάλιστα ότι οι Ερυθρόλευκοι από άποψη μπάτζετ είναι το αουτσάιντερ στο Βελιγράδι.

«Στόχος μας ήταν να μπούμε στα πλέι οφ, παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Τερματίσαμε δεύτερη στην κανονική διάρκεια και είχαμε το πλεονέκτημα έδρας η Μονακό ήταν πολύ δύσκολη ομάδα. Το καλοκαίρι σκεφτόμουν ότι με αυτή την ομάδα μπορούμε να πάμε στο Final Four».

Για τους αντιπάλους στο Βελιγράδι: «Στη ζωή πρέπει να προχωράς με αυτά που έχεις μπροστά σου. Με βάση τα μπάτζετ ο Ολυμπιακός είναι το αουτσάιντερ, καθώς η Αναντολού Εφές, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν μεγαλύτερο».

Για την Μονακό και την πίεση: «Μονακό έπαιξε χωρίς πίεση. Ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση και καταλήξαμε στο Final-4 του Βελιγραδίου», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags