Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρελαμένοι" Αγγελόπουλοι: "Μόνο στον Ολυμπιακό αυτά, δείξτε στον Αταμάν τι αξίζετε" (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-05-05 15:27:00

"Τρελαμένοι" Αγγελόπουλοι: "Μόνο στον Ολυμπιακό αυτά, δείξτε στον Αταμάν τι αξίζετε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Τρελαμένοι" Αγγελόπουλοι: "Μόνο στον Ολυμπιακό αυτά, δείξτε στον Αταμάν τι αξίζετε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκστασιασμένοι στην ομιλία τους προς τους παίκτες οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μετά την σπουδαία πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας.

Ολυμπιακός: Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρέθηκαν στα αποδυτήρια των Ερυθρόλευκων μετά τη νίκη επί των Μονεγάσκων και αφού μοίρασαν συγχαρητήρια και μπράβο και κάλεσαν τους παίκτες να δείξουν τι αξίζουν στον προπονητή της Εφές, Εργκίν Αταμάν.

Διαβάστε τις δηλώσεις και δείτε το βίντεο από την ομιλία των ισχυρών ανδρών του Ολυμπιακού:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια! Είστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για μας! Θα το αποδείξετε σε λίγες εβδομάδες. Είμαστε ευγνώμονες εμείς κι όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού για όλα αυτά που κάνουμε τώρα. Έχετε ξεπεράσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. Αυτά μόνο στον Ολυμπιακό μπορείτε να τα ζήσετε, μόνο εδώ στον Ολυμπιακό. Είμαστε υπερήφανοι! Πάμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό!».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είμαστε περήφανοι για σας! Δείξατε όλη τη χρονιά ότι είστε ομάδα, ότι είμαστε ομάδα. Ο τρόπος που ξεπεράσαμε τις όποιες ήττες μέχρι τη δεύτερη θέση… Η Μονακό ήταν μάλλον η πιο δύσκολη ομάδα στην οκτάδα. Μας περιμένει ο Αταμάν με δηλώσεις… Θα του δείξετε τι αξίζετε!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags