Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατάκες... φωτιά από Αγγελόπουλους στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση - "Πάμε να το πάρουμε..." (vid)
| 2022-05-05 19:22:00

Ατάκες... φωτιά από Αγγελόπουλους στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση - "Πάμε να το πάρουμε..." (vid)

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Αγγελόπουλους στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση - "Πάμε να το πάρουμε..." (vid)

Σύνθημα κατάκτησης της Euroleague έστειλαν οι ιδιοκτήτες της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους μετά την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ολυμπιακός: Στα αποδυτήρια του ΣΕΦ βρέθηκαν μετά τη νίκη και την πρόκριση των Ερυθρόλευκων στο Final Four της Euroleague οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όπου μίλησαν στους παίκτες και το σταφ της ομάδας ρίχνοντας το... σύνθημα της κατάκτησης του τροπαίου.

«Συγχαρητήρια, είστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για εμάς. Θα το αποδείξετε σε λίγες εβδομάδες. Είμαστε ευγνώμονες, όπως και ο κόσμος του Ολυμπιακού για όσα έχετε κάνει μέχρι τώρα. Έχετε ξεπεράσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό μπορείτε να το ζήσετε μόνο εδώ στον Ολυμπιακό. Είμαστε περήφανοι, πάμε να πάρουμε το Ευρωπαϊκό», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Είμαστε περήφανοι για εσάς. Δείξατε όλη τη χρονιά ότι είστε ομάδα, ότι είμαστε ομάδα. Ο τρόπος που ξεπεράσαμε τις ήττες, μέχρι τη δεύτερη θέση. Η Μονακό ήταν η πιο δύσκολη ομάδα στην οκτάδα. Μας περιμένει ο Αταμάν με δηλώσεις, θα του δείξετε τι αξίζετε», ανέφερε ο έτερος πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags