Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μυρίζει… μπαρούτι στην Α1 - Έξαλλοι οι Αγγελόπουλοι με τον "ανεπιθύμητο" - Αντεπίθεση από ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2022-05-12 19:30:00

Μυρίζει… μπαρούτι στην Α1 - Έξαλλοι οι Αγγελόπουλοι με τον "ανεπιθύμητο" - Αντεπίθεση από ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Μυρίζει… μπαρούτι στην Α1 - Έξαλλοι οι Αγγελόπουλοι με τον "ανεπιθύμητο" - Αντεπίθεση από ΠΑΟ!

Η κόντρα ξεκίνησε από τις γυναίκες και ήδη το παρασκήνιο έχει πάρει φωτιά για τους τελικούς στη Basket League. Οι ομάδες δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω και παρότι οι Πειραιώτες είναι το φαβορί, στο Τριφύλλι δουλεύουν πολύ σκληρά για να δώσουν τη μάχη τους.

Η λογική λέει ότι στους τελικούς της Α1 θα έχουμε αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν τα πλέι-οφ με τους δύο «αιώνιους» να είναι μακράν καλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες. Αν, λοιπόν, δεν γίνει κάτι τρομερό, οι δύο τους θα ανταμώσουν σε τελικούς μετά από χρόνια, παλεύοντας για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όσο και αν όλοι θέλουν ή λένε ότι θέλουν να είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, δύσκολα θα αποφευχθούν οι κόντρες ανάμεσα στις δύο αυτές μεγάλες ομάδες. Ήδη άλλωστε παίρνουμε σχετική γεύση από τους τελικούς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για τις γυναίκες. Δεν έχουν γίνει τρομερά πράγματα, αλλά υπάρχει κόντρα για την διαιτησία, για την αλλαγή της έδρας των Πειραιωτών στον τρίτο τελικό, για την μετάδοση του χθεσινού αγώνα.

Στο μπάσκετ ανδρών ήδη το πράγμα παίρνει φωτιά αφού άλλαξε ο διαιτητής Μάνος, που είχε αρχικά οριστεί για τον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό. Ο Μάνος παραμένει ανεπιθύμητος για τους Πειραιώτες και όταν τον είδαν και πάλι μπροστά τους, ήταν κάτι, που δεν τους άρεσε καθόλου. Έτσι μέσα σε μία μέρα ο Μάνος έγινε… Κάρδαρης και τα σχόλια μετά από αυτό δίνουν και παίρνουν.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι το φαβορί για τους επικείμενους τελικούς της Α1, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα το αφήσει έτσι. Θα το παλέψει όσο μπορεί και πάντα βέβαια παίζεται παιχνίδι και στο παρασκήνιο (από όλες τις πλευρές), από το οποίο βγαίνουν πράγματα στον αέρα. Όχι όλα όμως.

Προς το παρόν, πάντως, το κλίμα θα είναι σχετικά ήρεμο, αφού το Σάββατο η κανονική περίοδος της Α1 τελειώνει και το αμέσως προσεχώς διάστημα όλοι θα έχουν το βλέμμα τους στο Βελιγράδι και στη προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει την τέταρτή του Ευρωλίγκα.

Όταν, όμως, αρχίσουν τα πλέι-οφ της Α1, η κατάσταση σίγουρα δεν θα είναι η ίδια, ελπίζοντας, πάντως, να μην έχουμε άσχημες καταστάσεις, που ζήσαμε στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλέι-μέικερ με 20 π. και 5 ασίστ μ.ο. για ΠΑΟ - Πρώην συμπαίκτης Αντετοκούνμπο και πρωταθλητής (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags