Facebook Pixel Νίκολα Μιλουτίνοφ: Σκάει... βόμβα με Μιλουτίνοφ - Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ώρες!
| 2022-05-13 12:05:00

Σκάει... βόμβα με Μιλουτίνοφ - Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ώρες!

Sportdog Team
Σκάει... βόμβα με Μιλουτίνοφ - Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ώρες!

Ο Σέρβος σέντερ αφήνει τη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχα και ετοιμάζεται για μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή.

Η Βίρτους Μπολόνια μετά τη νίκη της με 80-67 επί της Μπούρσασπορ κατέκτησε το Eurocup. Το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν η καλύτερη ομάδα του φετινού θεσμού. Πέραν της κατάκτησης του τροπαίου, η ιταλική ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Euroleague.

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια η Βίρτους επιστρέφει στην κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα. Ο ιταλικός σύλλογος του χρόνου θα έχει ρόστερ, του οποίου το συνολικό κόστος θα αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Η ιταλική ομάδα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει ρόλο κουμπάρσου στην Ευρωλίγκα αλλά έχει θέσει ψηλά τον πήχη. Ήδη έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Βίρτους βρίκσονται οι Νικόλα Μιλουτίνοφ, Γιαν Βέσελι και Τζόρνταν Μίκι. Πρόκειται για τρεις καλαθοσφαιριστές από το πάνω ράφι με μεγάλη εμπειρία από την κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η διοίκηση της Βίρτους είναι αποφασισμένη να κάνει δυνατές προσθήκες για να πραγματοποιήσει ο σύλλογος μια πολύ καλή πορεία τη νέα σεζόν.

Ο ιταλικός σύλλογος κοιτάει παίκτες με δεδομένη ποιότητα και εμπειρία από την κορυφαία μπασκετική λίγκα. Ο Μιλουτίνοφ έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού όσο και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παράλληλα, ο Βέσελι αποτελεί έναν από τους καλύτερους και σταθερότερους σε απόδοση σέντερ της Euroleague τα τελευταία χρόνια. Επίσης, ο Μίκι έδειξε και τη φετινή σεζόν με τη Ζενίτ την ποιότητά του, διαθέτοντας μεταξύ άλλων εξαιρετικό μακρινό σουτ, δεδομένου του ύψους και της θέσης του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags